HotZlot 2015 - wątek ogólny

Hmmm z wiekiem poziom atrakcji teoretycznie powinien wzrastać :slight_smile: a, że kolonie były ekhem dawno temu to … wierzę :smiley:

serio, serio nigdy ?

Ale, że … ( w wersji dla dorosłych zamiast przyszywania …) taka niewinna :)?

Good idea, tylko trza zwinąć magiczną kartę pani z recepcji :wink:

Ja tam wolę zrolować banknot :stuck_out_tongue:

Oj tam, ja też nigdy na koloniach nie byłem, ale za to na obozach sportowych - chrzest świeżaków to była podstawa :wink: biała noc, zielona noc… :wink:

Narodziła się nowa tradycja :smiley:

Na jednym z obozów, gdy jako młodzik pojechałem na obóz z juniorami - miałem taki chrzest, że jak mi cztery litery przeklepali laczkami to potem przez  tydzień nie mogłem usiąść… Już nie mówiąc, że zakwasy trwały cały obóz :smiley:

Ale to były niezapomniane czasy… 2 tygodnie pełnego zapierniczu hartuje charakter niesamowicie :wink:

myślę, że plany wymagają dopracowania, więc jakieś chrzty to tak od hmm 10 zlotu :P?

O nie. W przypadku dziesiątego, jubileuszowego Zlotu nie można pozwolić sobie na nieprzetestowane i niedopracowane atrakcje :wink:

Koniecznie musi się odbyć chrzest świeżynek :wink:

Proponujesz piwny shower ??

Ta burza mózgów doprowadzi do czegoś ciekawego :stuck_out_tongue:

Widzieliście prognozy pogody? Jak na razie zapowiada się naprawdę hot ;) 

Kilka dni i się widzimy Panie i Panowie :D 

O właśnie skupmy sie na pogodzie może ;)?

A nawet hot hot :wink:

Leszku szykuj tira ze złocistym :wink:

A propos konia wiadomo już jakim będziemy się raczyć?

Cwaniara :wink:

Upały jak co roku.

Właśnie tak. Zbliża się Hot…

…Zlot :slight_smile:

temat chrztu i tym podobne pomysły to jakaś masakra po prostu. :x Sam doskonale pamiętam jakie to dziwne było pierwsze spotkanie ludzi z internetu na 1 zlocie w Szklarskiej Porębie.

Teraz z kolei to Ty przesadzasz, i co zjedli cię?

Wszyscy żartują i dobrze się przy tym bawią a Ty wyjeżdżasz z masakrami :stuck_out_tongue:

Fiesta cześciej mówili o mnie Wredolec niż Cwaniak, ale kobieta zmienną jest … Wiec moze odkryje dzięki Wam swą kolejną twarz … Oby nie było ich “pięćdziesiąt” jak to ostatnio modne;)

Ironia w internecie słabo działa :wink: