Hmmm z wiekiem poziom atrakcji teoretycznie powinien wzrastać a, że kolonie były ekhem dawno temu to … wierzę
serio, serio nigdy ?
Ale, że … ( w wersji dla dorosłych zamiast przyszywania …) taka niewinna :)?
Hmmm z wiekiem poziom atrakcji teoretycznie powinien wzrastać a, że kolonie były ekhem dawno temu to … wierzę
serio, serio nigdy ?
Ale, że … ( w wersji dla dorosłych zamiast przyszywania …) taka niewinna :)?
Good idea, tylko trza zwinąć magiczną kartę pani z recepcji
Ja tam wolę zrolować banknot
Oj tam, ja też nigdy na koloniach nie byłem, ale za to na obozach sportowych - chrzest świeżaków to była podstawa biała noc, zielona noc…
Narodziła się nowa tradycja
Na jednym z obozów, gdy jako młodzik pojechałem na obóz z juniorami - miałem taki chrzest, że jak mi cztery litery przeklepali laczkami to potem przez tydzień nie mogłem usiąść… Już nie mówiąc, że zakwasy trwały cały obóz
Ale to były niezapomniane czasy… 2 tygodnie pełnego zapierniczu hartuje charakter niesamowicie
myślę, że plany wymagają dopracowania, więc jakieś chrzty to tak od hmm 10 zlotu :P?
O nie. W przypadku dziesiątego, jubileuszowego Zlotu nie można pozwolić sobie na nieprzetestowane i niedopracowane atrakcje
Koniecznie musi się odbyć chrzest świeżynek
Proponujesz piwny shower ??
Ta burza mózgów doprowadzi do czegoś ciekawego
Widzieliście prognozy pogody? Jak na razie zapowiada się naprawdę hot ;)
Kilka dni i się widzimy Panie i Panowie :D
O właśnie skupmy sie na pogodzie może ;)?
A nawet hot hot
Leszku szykuj tira ze złocistym
A propos konia wiadomo już jakim będziemy się raczyć?
Cwaniara
Upały jak co roku.
Właśnie tak. Zbliża się Hot…
…Zlot
temat chrztu i tym podobne pomysły to jakaś masakra po prostu. :x Sam doskonale pamiętam jakie to dziwne było pierwsze spotkanie ludzi z internetu na 1 zlocie w Szklarskiej Porębie.
Teraz z kolei to Ty przesadzasz, i co zjedli cię?
Wszyscy żartują i dobrze się przy tym bawią a Ty wyjeżdżasz z masakrami
Fiesta cześciej mówili o mnie Wredolec niż Cwaniak, ale kobieta zmienną jest … Wiec moze odkryje dzięki Wam swą kolejną twarz … Oby nie było ich “pięćdziesiąt” jak to ostatnio modne;)
Ironia w internecie słabo działa