HotZlot 2015 - wątek ogólny

Dobreeeee

Hihihihi :wink:

Tylko pytanie czy opłacałoby się pisać o tym książkę czy wypadałoby od razu przejść do kręcenia filmu ;)? I kto zagrałby główną rolę w mym zaszczytnym towarzystwie ;)?

Cóż trzeba sobie dobrze ustawić swój radar na ironię i humor we wpisach - z tego co zdążyłam zauważyć jest ich naprawdę spoooro…:wink:

Nie przypuszczałem, że ktoś może wziąć to na poważnie :slight_smile:

“Pisiont” twarzy ma Dimatheus, co zostało już ustalone, więc sorry, etat zajęty :wink:

Zaczęłam się nakręcać na zlot . Nastrój przedzlotowy :smiley: Też już taki łapiecie :)?

Pogoda zamówiona… 

Kierowcy się przypomniałam - żeby nie myknął bez Wiosenki :stuck_out_tongue:

Jeszcze jakiś nocleg ogarnąć we Wrocku.

(Kto będzie dzień wcześniej?)  :piwo: ?

A już w środę pakowanie :slight_smile:

Witka dla wszystkich. Dopiero teraz piszę -> “posesyjnie już” :D.

Żaden z ciebie student jak już sesje zdałeś całą, prawdziwy student egzaminy kończy zaliczać w październiku :stuck_out_tongue:

Ojojoj, odżyły wspomnienia :slight_smile: Dwa razy byłem, jak to nazwałeś, “prawdziwym studentem” i do tej pory jest to scenariuszem moich nocnych koszmarów :smiley:

taaaak Kochana  Ty wiesz, że tak :slight_smile:

WODZU szybko rozwiałeś me nadzieje na odkrywanie mych twarzy … a jak obiecam, że nie będę robić Dimie konkurencji :)?

Dimie? Gdzieś już to słyszałem :slight_smile: W sumie Dimatheus zaszczyci nas swoją obecnością dopiero w niedzielę, więc wcześniejsze dni pozostają wolne na odkrycia :wink:

Oby pogoda dopisała, bo dzisiaj to fatalnie jest. Chociaż poza tymi atrakcjami na świeżym powietrzu, pogoda za wiele nie ma do powiedzenia w kwestii atmosfery na HZ.

Ja tam wolę temperaturę w okolicy 15st, ew cieplej + deszcz. Ale co kto lubi :wink:

25 słoneczko, niebo bezchmurne, ciepła noc. Można gadać w ciepełku do rana :slight_smile:

Zlot coraz blizej i tu coraz bardziej ciekawie się robi… :smiley: Jeszcze troche i dobijemy do 1000 posta

@DjLeo  racja! oby dopisała pogoda… :slight_smile: pamiętam na którymś Zlocie było bardzo upalnie ,aż za bardzo :slight_smile:

Na razie wszystkie znaki na niebie wskazują na to, że pogoda nam dopisze :) Fajnie by było gdyby noc była ciepła i … gwiaździsta …

Gwiaździsta.

ups tak mi coś właśnie nie pasowało :stuck_out_tongue: już poprawiam :stuck_out_tongue:

W Kliczkowie… w niedzielę wszyscy szukali cienia :slight_smile:

Kliczków to było termoprzegięcie, ale atmosfera zamkniętego dziedzińca i rozległego, otaczającego parku bardzo przyjemna :slight_smile: Dobrze że tam mieli dość obszerny basen, bo w zaistniałych okolicznościach przyrody był zbawienny :slight_smile:

Hej,

Widzę, że WODZU dba o ustalenia mnie dotyczące. :stuck_out_tongue: Fajnie mieć takiego adwokata.

No właśnie, coś tu podpada z takim słownictwem. A ja w zbiegi okoliczności nie bardzo wierzę. :stuck_out_tongue:

Czyli trzeba będzie wyjechać jak najwcześniej, co by w wielkim upale nie jechać.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Fakt, zwłaszcza że paniom domagającym się od panów szafowania zdolnościami tanecznymi przyjemnej byłoby, gdyby owi panowie nie przyklejali się do nich (dosłownie) :slight_smile:

Mów mi “mecenasie” :smiley: