HotZlot 2015 - wątek ogólny

już kiedyś mocno przytuliła i … jak widać na załączonym obrazku - więcej tego błędu już nie popełni :stuck_out_tongue:

Hej,

Nie no, spoko. Nic takiego miejsca mieć nie będzie.

Pozdrawiam,

Dimatheus

przynajmniej dobrze że biust pozostał :smiley:

leyda podoba mi się Twój tok myślenia :wink:  :P

Ja do dzisiaj się uśmiecham, jak przypominam sobie kawał Leydy o słoneczniku :stuck_out_tongue:

A co Ty chcesz w nocy bez odzienia na Zlocie robić? :smiley:

Trafiłaś, że tak powiem, w sedno tarczy :smiley:

Szkoda, że nie słyszałeś kawału Leydy o pewnym środku :D 

ale to nie ja mówiłam :smiley: to było na bilardzie ,też tego nie zapomne :smiley:

Hmm, słyszałem kilka “fajnych” kawałów Leydy - o róży też coś było… może o “środku” też, ale ja do kawałów mam słabą pamięć - choć ten ze słonecznikiem wyrył mi się w mózgu :stuck_out_tongue:

To nie Jej  :stuck_out_tongue:

I to przerażenie… że może owy kawał został utrwalony :stuck_out_tongue:

Semtex - mówisz, że nie Leydy… Leyda sie nie przyznaje… kto się przyzna do środka :P?

On się chyba wszystkim “wypalił” w pamięci, bo to było ciemną nocą, przy niedzielnym ognisku :smiley:

Dowcip był Areha, opowiedziany przeze mnie :lol:

Jechaliśmy z Leydą na ColdZlot, ok 5 godzin w aucie razem. Nie jeden kawał się słyszało :slight_smile:

Czyżbyś miał na myśli kogoś będącego elementem wyposażenia szafy, na którym… wiesza się ubrania? :>

Oj szykuje się impreza :smiley: Nie mogę się doczekać już :slight_smile: Stęskniłem się za Wami (niektórymi Wami :D)

Będzie, będzie zabawa - będzie się działo i znowu nocy będzie mało :wink: będzie głośno? Będzie radośnie :wink:

Noce i dnie na HotZlocie są zdecydowanie za krótkie. Trwają chyba niewiele dłużej niż godzinę :slight_smile:

Oj tak, zbyt wiele mam na wrzesień aby być normalnym studentem. :). A co do nocy na hotzlot’cie to mam nadzieje aby były jak najdłuższe. :). Mimo ze to “mój pierwszy raz”. :slight_smile:

Mój pierwszy raz był w zeszłym roku. :stuck_out_tongue: :smiley: