Hej,
Kogoś konkretnego masz na myśli?
Fajnie mieć takiego mecenasa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Kogoś konkretnego masz na myśli?
Fajnie mieć takiego mecenasa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
mecenas WODZU 8)
A o którą stronę barykady pytasz? Domagające się czy szafujących?
O pogodę raczej nie ma się co martwić. Wszystko wskazuje, że możemy mieć powtórkę z Kliczkowa. Tak ma być w Lądku Zdrój w tym roku na HZ.
Nie wiem o kim mówicie… Bo na przykład ja się niczego od Panów nie domagałam… sami ustawiali się w kolejkę, a ja ich tylko wpisywałam w karnecik…
I teraz najważniejsze. Sobota = duża wilgotność i ciepła noc = dużo wydzielanego ciepła = potrzeba uzupełniania płynów w organizmie = dużo piwa!
Hmm rozgryźliście - nie jest to zbieg okoliczności Mam nadzieję, że nie dostanę “bury” za takie słownictwo :)?
to brzmi dumnie
nocne spacery … Ogólnie uwielbiam spacery, a te nocne mają swój niepowtarzalny klimat, więc ja piszę się na taką atrakcję jak najbardziej !
spacery… o tak! by móc ujrzeć świetliki
Byli tacy co po nocnym spacerze, budzili się o 6 rano , obejmując czule drzewo rosnące na terenie Zamku
Leo w Kliczkowie to na zegarku było dobrze ponad 30
Prognozy pogody jeszcze 3 razy się mogą zmienić… Byleby nie padało to będzie dobrze
Dobrze że drzewo a nie tą figurę:
Może ten ktoś bardzo chciał przytulić się do Kory Jak widać upał + śodki chłodzące wprowadzają na abstrakcyjne poziomy percepcji
Bo ona nie chciała tulić
bo to pewnie zła kobieta była, a i wyjątkowo zimna …
ona może chciała tulić ale nie miała takiej mozliwości…
Rączków zabrakło hihihihi
Macie racje, pogoda w Kliczkowie mogła a raczej przekraczała 30 stopni i to zdecydowanie. Było po prostu fatalnie gorąco.
Jakiś samolub pewnie zabrał, żeby nikt inny nie mógł się tulić