HotZlot 2015 - wątek ogólny

Hej,

Kogoś konkretnego masz na myśli?

Fajnie mieć takiego mecenasa. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

mecenas WODZU 8)

A o którą stronę barykady pytasz? Domagające się czy szafujących? :wink:

O pogodę raczej nie ma się co martwić. Wszystko wskazuje, że możemy mieć powtórkę z Kliczkowa. Tak ma być w Lądku Zdrój w tym roku na HZ.

pogodaHZ2015.png

Nie wiem o kim mówicie… Bo na przykład ja się niczego od Panów nie domagałam… sami ustawiali się w kolejkę, a ja ich tylko wpisywałam w karnecik… :wink:

• Jak taka pogoda będzie, to znów zapowiadają nam się nocne spacery ;) 

I teraz najważniejsze. Sobota = duża wilgotność i ciepła noc = dużo wydzielanego ciepła = potrzeba uzupełniania płynów w organizmie = dużo piwa!

Hmm rozgryźliście - nie jest to zbieg okoliczności :slight_smile: Mam nadzieję, że nie dostanę “bury” za takie słownictwo :)?

to brzmi dumnie :slight_smile:

nocne spacery … Ogólnie uwielbiam spacery, a te nocne mają swój niepowtarzalny klimat, więc ja piszę się na taką atrakcję jak najbardziej !

spacery… o tak! by móc ujrzeć świetliki :smiley:

Byli tacy co po nocnym spacerze, budzili się o 6 rano , obejmując czule drzewo rosnące na terenie Zamku :slight_smile:

Leo w Kliczkowie to na zegarku było dobrze ponad 30 :slight_smile:

Prognozy pogody jeszcze 3 razy się mogą zmienić… Byleby nie padało to będzie dobrze :slight_smile:

Dobrze że drzewo a nie tą figurę:

52659178.jpg

Może ten ktoś bardzo chciał przytulić się do Kory :wink: Jak widać upał + śodki chłodzące wprowadzają na abstrakcyjne poziomy percepcji :wink:

Bo ona nie chciała tulić :stuck_out_tongue:

bo to pewnie zła kobieta była, a i wyjątkowo zimna … :slight_smile:

ona może chciała tulić ale nie miała takiej mozliwości… :wink:

Rączków zabrakło hihihihi :wink:

Macie racje, pogoda w Kliczkowie mogła a raczej przekraczała 30 stopni i to zdecydowanie. Było po prostu fatalnie gorąco. 

Jakiś samolub pewnie zabrał, żeby nikt inny nie mógł się tulić :confused: