O jeden refresh za późno
Żadna strata, Leyda w tym Roku niczego nie sponsorowała
Hmm a co konkretnie, zdjęcie gniazda starczy? a ak szczerze to miałem dawno usunąć podpis, ale jakbyś znalazł … było by fajnie
Damian mam pewne plany, ale dużo zmiennych na to się składa m.in to czy ktoś w Wrocku nocowałby, ale jeszcze niewiele wiem, a jak się dowiem to napiszę
Nic straconego, temat ożył więc może sponsor na 2k się znajdzie
To się nie liczy bo ja akurat nie mogłem odświeżyć
Zdjęcie gniazda + Vout
Ja w tym czasie kawę robiłem, wyobrażasz sobie jak to wyglądało?
WODZU moje serdeczne gratulacje :P
A Ty myślisz, że co ja robiłem? Pracowałem niby?
no ale już wiemy, że cheetowałeś
Dziękuję bardzo
Można powiedzieć że “czatowałem”, sposobiłem się do skoku na ten unikalny numer
Też nie mogłam odświeżyć… Więc się nie liczy. Widać co Panowie w pracy robią. A mi McD mówił,że pracuje.
Skoro szanowny małżonek powiedział, że pracuje, tzn. że pracuje i tej wersji trzeba się trzymać
A tak na marginesie, to serwer hostujący forum chyba nie może zdecydować się czy pracuje na czasie letnim, czy zimowym, bo widzę, że niektórzy cytują posty młodsze niż sam cytat
Dobrze że sobie dzisiaj przypomniałem że nie wziąłem jeszcze wolnego na zlot :mrgreen:
No ale na szczęście, moje :x, nie było przeciwwskazań
Jak się moderatorzy wezmą za ten temat to zaraz wszystko może się zmienić
No nareszcie jest chwila przerwy w radosnym pisaniu …bo nie idzie “nadążyć” z czytaniem…
Są jeszcze 4 dni więc może dobijemy kolejny tysiak ?
Patrząc realnie raczej nie ma szans…musiała by być max mobilizacja, i przysłowiowa “d… Maryny” w zastosowaniu…ha,ha,ha
Jak to przeczytałem, to momentalnie zacząłem przebierać nóżkami…
Żebyś tylko przedwcześnie na Zamek nie dobiegł
Ajkentbyliwyt, ale zapowiada się jednak coś ciekawego http://www.grimbergenbeer.com/media/1082/20140521_grimbergen_product_overview.png
Aaaaa, rozbudzę jeszcze smak http://en.carlsbergukraine.com/images/resources/brands/grimbergen_94.jpg
Dobrze że przynajmniej jesteś szczery
i jest pełna lista sponsorów :D