HotZlot 2015 - wątek ogólny

O jeden refresh za późno :confused:

Żadna strata, Leyda w tym Roku niczego nie sponsorowała :wink:

Hmm a co konkretnie, zdjęcie gniazda starczy? :slight_smile: a ak szczerze to miałem dawno usunąć podpis, ale jakbyś znalazł … było by fajnie :slight_smile:

Damian mam pewne plany, ale dużo zmiennych na to się składa m.in to czy ktoś w Wrocku nocowałby, ale jeszcze niewiele wiem, a jak się dowiem to napiszę :slight_smile:

Nic straconego, temat ożył więc może sponsor na 2k się znajdzie :slight_smile:

To się nie liczy bo ja akurat nie mogłem odświeżyć :stuck_out_tongue:

Zdjęcie gniazda + Vout :slight_smile:

Ja w tym czasie kawę robiłem, wyobrażasz sobie jak to wyglądało? :smiley:

WODZU moje serdeczne gratulacje :P 

A Ty myślisz, że co ja robiłem? Pracowałem niby? :stuck_out_tongue:

no ale już wiemy, że cheetowałeś :stuck_out_tongue:

Dziękuję bardzo :slight_smile:

Można powiedzieć że “czatowałem”, sposobiłem się do skoku na ten unikalny numer :wink:

Też nie mogłam odświeżyć… Więc się nie liczy. :stuck_out_tongue: Widać co Panowie w pracy robią. A mi McD mówił,że pracuje. :smiley:

Skoro szanowny małżonek powiedział, że pracuje, tzn. że pracuje i tej wersji trzeba się trzymać :wink:

A tak na marginesie, to serwer hostujący forum chyba nie może zdecydować się czy pracuje na czasie letnim, czy zimowym, bo widzę, że niektórzy cytują posty młodsze niż sam cytat :smiley:

Dobrze że sobie dzisiaj przypomniałem że nie wziąłem jeszcze wolnego na zlot :mrgreen:

No ale na szczęście, moje :x, nie było przeciwwskazań :smiley:

Jak się moderatorzy wezmą za ten temat to zaraz wszystko może się zmienić :stuck_out_tongue:

No nareszcie jest chwila przerwy w radosnym pisaniu …bo nie idzie “nadążyć” z czytaniem… :smiley:

Są jeszcze 4 dni więc może dobijemy kolejny tysiak ? :slight_smile:

Patrząc realnie raczej nie ma szans…musiała by być max mobilizacja, i przysłowiowa “d… Maryny” w zastosowaniu…ha,ha,ha

Jak to przeczytałem, to momentalnie zacząłem przebierać nóżkami… :smiley: :stuck_out_tongue:

Żebyś tylko przedwcześnie na Zamek nie dobiegł :smiley:

Ajkentbyliwyt, ale zapowiada się jednak coś ciekawego :stuck_out_tongue: http://www.grimbergenbeer.com/media/1082/20140521_grimbergen_product_overview.png

Aaaaa, rozbudzę jeszcze smak :smiley: http://en.carlsbergukraine.com/images/resources/brands/grimbergen_94.jpg

Dobrze że przynajmniej jesteś szczery :stuck_out_tongue:

i jest pełna lista sponsorów :D