HotZlot 2015 - wątek ogólny

Nie  ma bana tylko białą ścianę, czytać może :stuck_out_tongue:

Punty zejdą gdzieś za 3h, a czy blokada wtedy zejdzie - nie wiem, z tego co zerknąłem w internet blokada zawartości też może mieć wpisywaną wartość więc zbawi go tylko semtex  :wink:

Ja rozumiem, że niekiedy jestem chaotyczny w swoich wypowiedziach, ale kto jak kto ty jeszcze mnie nie rozumiesz i moich ucinanych zdań w najważniejszym momencie :stuck_out_tongue: ?

“…bo im tak za dużo nie wypada” … i tu mogło być rozwinięcie -> ‘ich używać’ ;>

Trzeba uważać na to o czym sie mysli o czym sie marzy, bo a nuż się to nagle wydarzy :slight_smile:

Wiecie co ja będę miała w domu? Własny odcinek “Dlaczego ja?”. :stuck_out_tongue: chcecie mnie tak urządzić? Ja się nie mogę denerwować,to dziecku szkodzi. :wink: :stuck_out_tongue:

P.S. Dziękuję Wam:D wciąż nie mogę przestać się śmiać,gdy czytam smsa,że pisać nie może. :stuck_out_tongue:

Taka “biała ściana” może wywołać ogromną frustrację, która być może zostanie odreagowana na najbliższym otoczeniu, a w najłagodniejszym przypadku na przedmiotach :wink:

Kiedyś chyba było coś takiego, że z warnem nie można było jechać na zlot. Czy to ciągle aktualne?

Hej,

No tak; i później mnożą się legendy, że moderatorzy to wyjątkowo niedobrzy ludzie…

To taki rodzaj interaktywnej telewizji - odcinek będziesz mieć w domu w jakości o wiele lepszej niż Full HD. :stuck_out_tongue:

– Edyta –

A co to, ja się mam domyślać, co miałeś na myśli? Takie rzeczy tylko z wróżbitą Maciejem. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ojojoj… On tego nie przeżyje. :stuck_out_tongue:

Czekam aż wróci do domu. :stuck_out_tongue: zdam Wam relację,bo przecież McD nie może. :smiley:

Może do roboty się weźmie :slight_smile:

Hej,

Oj, będzie chyba jakiś lincz pewnego moda na zlocie. :stuck_out_tongue: Drobok, aż boję się o Ciebie. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Drobok znajdzie sobie rycerza który go obroni :stuck_out_tongue:

Chyba dobije…żeby się nie męczył

Nie no, drobok należy do drużyny pierścieniowej… Może nie będzie tak źle :wink: :stuck_out_tongue:

Zgłaszasz swój akces na obrońcę Droboka :smiley: ?

W sumie w Drużynie Pierścienia jest Shaki…

…to z reguły wystarcza, żeby odechciało się potencjalnym agresorom

Tak jak napisał parasite :smiley:

edit, jak się uśmiałąś to chyba nie będzie tak źle :wink:

Ktoś wie czy w tym roku będzie miała miejsce, relacja Live na http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot ? :slight_smile:

Zapewne będzie, tylko jak zwykle redakcja chce uniknąć sweet foci ze skarpetkami, stringami i innymi częściami garderoby  :P