Nie ma bana tylko białą ścianę, czytać może
Punty zejdą gdzieś za 3h, a czy blokada wtedy zejdzie - nie wiem, z tego co zerknąłem w internet blokada zawartości też może mieć wpisywaną wartość więc zbawi go tylko semtex
Ja rozumiem, że niekiedy jestem chaotyczny w swoich wypowiedziach, ale kto jak kto ty jeszcze mnie nie rozumiesz i moich ucinanych zdań w najważniejszym momencie ?
“…bo im tak za dużo nie wypada” … i tu mogło być rozwinięcie -> ‘ich używać’ ;>
Trzeba uważać na to o czym sie mysli o czym sie marzy, bo a nuż się to nagle wydarzy
Wiecie co ja będę miała w domu? Własny odcinek “Dlaczego ja?”. chcecie mnie tak urządzić? Ja się nie mogę denerwować,to dziecku szkodzi.
P.S. Dziękuję Wam:D wciąż nie mogę przestać się śmiać,gdy czytam smsa,że pisać nie może.
Taka “biała ściana” może wywołać ogromną frustrację, która być może zostanie odreagowana na najbliższym otoczeniu, a w najłagodniejszym przypadku na przedmiotach
Kiedyś chyba było coś takiego, że z warnem nie można było jechać na zlot. Czy to ciągle aktualne?
Hej,
No tak; i później mnożą się legendy, że moderatorzy to wyjątkowo niedobrzy ludzie…
To taki rodzaj interaktywnej telewizji - odcinek będziesz mieć w domu w jakości o wiele lepszej niż Full HD.
– Edyta –
A co to, ja się mam domyślać, co miałeś na myśli? Takie rzeczy tylko z wróżbitą Maciejem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ojojoj… On tego nie przeżyje.
Czekam aż wróci do domu. zdam Wam relację,bo przecież McD nie może.
Może do roboty się weźmie
Hej,
Oj, będzie chyba jakiś lincz pewnego moda na zlocie. Drobok, aż boję się o Ciebie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Drobok znajdzie sobie rycerza który go obroni
Chyba dobije…żeby się nie męczył
Nie no, drobok należy do drużyny pierścieniowej… Może nie będzie tak źle
Zgłaszasz swój akces na obrońcę Droboka ?
W sumie w Drużynie Pierścienia jest Shaki…
…to z reguły wystarcza, żeby odechciało się potencjalnym agresorom
Tak jak napisał parasite
edit, jak się uśmiałąś to chyba nie będzie tak źle
Zapewne będzie, tylko jak zwykle redakcja chce uniknąć sweet foci ze skarpetkami, stringami i innymi częściami garderoby :P