HotZlot 2015 - wątek ogólny

Hej,

Możesz wymyślić coś kreatywnego. Tylko nie wiem, czy przypadkiem tego opisu nie zobaczysz tylko jeden raz. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimateus napisze do Twojego szefa - on na pewno coś wymyśli :wink:

Zbanujemy ip twojej firmy i będzie :stuck_out_tongue:

To nie problem - mamy kilkadziesiąt proxy na całym świecie :stuck_out_tongue:

Nie tacy już klękali :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hej,

Stąd moja propozycja z nadaniem punktów - tutaj nic Ci serwer proxy nie da. :stuck_out_tongue: A jak założysz nowy profil, to będzie ban za multi. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dima,znasz język żabojadów? :stuck_out_tongue:

Przy 3 punktach jest zakaz pisania na 7dni, pytanie czy jak punkty zejdą zakaz też :wink:

Dziwne pytanie, przecież powszechnie wiadomo, że Moderatorzy wszystko “wią i umią” :wink:

Hej,

Google tłumacz i wszystko na temat.

I będzie coś takiego: “S’il vous plaît , le blocage de l’accès au forum dobreprogramy pour une période de trois jours pour un employé avec un résultat de McDracullo.” :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

WODZU, Śmiesz w to wątpić ? :slight_smile:

@up Dodaj jeszcze adres email :wink:

Ale tłumaczenie wsteczne wygląda już tak “Proszę, blokując dostęp do forum dobreprogramy przez okres trzech dni dla pracownika z powodu McDracullo” :smiley: Nie wiem czy chcesz mu pomóc, czy załatwić zwolnienie :smiley:

Przecież Moderatorzy, jako opisani tu przedstawiciele wszechwładzy i tak go znają :wink:

Na polski automaty ciężko tłumaczą ze względu na możliwość ustawienia każdego wyrazu w każdym miejscu zdania. Sprawdź sobie na język który znasz i w drugą stronę :wink:

Hej,

Niedokładność tłumaczeń maszynowych. Co zrobić…

Bez wazeliny, proszę. :smiley:

drobok , ale żeś z tym testem poleciał…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ej dobra,siedzę sobie w domku i nagle dostaję smsa,że McD dostał bana i nie może pisać. :smiley: leżę i płaczę ze śmiechu. :stuck_out_tongue: serio?daliście Mu bana? :smiley:

Hej,

Ja nic nie robiłem.

Chusteczka potrzebna?! :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Onieśmieliła mnie ta prośba :smiley:

Z angielskim radzą sobie dość dobrze, ale to pewnie wiąże się z popularnością tego języka.

Dzięki nie potrzebuję. :wink: jest tak ciepło,że łzy same wysychają. :stuck_out_tongue:

W sumie nie wpadłem na to że blokada na pisanie może trwać dłużej niż punkty :wink:

I na ile Go zbanowałeś?:stuck_out_tongue: