Hej,
Możesz wymyślić coś kreatywnego. Tylko nie wiem, czy przypadkiem tego opisu nie zobaczysz tylko jeden raz.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Możesz wymyślić coś kreatywnego. Tylko nie wiem, czy przypadkiem tego opisu nie zobaczysz tylko jeden raz.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dimateus napisze do Twojego szefa - on na pewno coś wymyśli
Zbanujemy ip twojej firmy i będzie
To nie problem - mamy kilkadziesiąt proxy na całym świecie
Nie tacy już klękali
Hej,
Stąd moja propozycja z nadaniem punktów - tutaj nic Ci serwer proxy nie da. A jak założysz nowy profil, to będzie ban za multi.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dima,znasz język żabojadów?
Przy 3 punktach jest zakaz pisania na 7dni, pytanie czy jak punkty zejdą zakaz też
Dziwne pytanie, przecież powszechnie wiadomo, że Moderatorzy wszystko “wią i umią”
Hej,
Google tłumacz i wszystko na temat.
I będzie coś takiego: “S’il vous plaît , le blocage de l’accès au forum dobreprogramy pour une période de trois jours pour un employé avec un résultat de McDracullo.”
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale tłumaczenie wsteczne wygląda już tak “Proszę, blokując dostęp do forum dobreprogramy przez okres trzech dni dla pracownika z powodu McDracullo” Nie wiem czy chcesz mu pomóc, czy załatwić zwolnienie
Przecież Moderatorzy, jako opisani tu przedstawiciele wszechwładzy i tak go znają
Na polski automaty ciężko tłumaczą ze względu na możliwość ustawienia każdego wyrazu w każdym miejscu zdania. Sprawdź sobie na język który znasz i w drugą stronę
Hej,
Niedokładność tłumaczeń maszynowych. Co zrobić…
Bez wazeliny, proszę.
drobok , ale żeś z tym testem poleciał…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ej dobra,siedzę sobie w domku i nagle dostaję smsa,że McD dostał bana i nie może pisać. leżę i płaczę ze śmiechu.
serio?daliście Mu bana?
Hej,
Ja nic nie robiłem.
Chusteczka potrzebna?!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Onieśmieliła mnie ta prośba
Z angielskim radzą sobie dość dobrze, ale to pewnie wiąże się z popularnością tego języka.
Dzięki nie potrzebuję. jest tak ciepło,że łzy same wysychają.
W sumie nie wpadłem na to że blokada na pisanie może trwać dłużej niż punkty
I na ile Go zbanowałeś?