HotZlot 2015 - wątek ogólny

Wy tu piszecie,czym będziecie jechać,a ja Was jutro nie zobaczę. :frowning: i chyba tego nie przeżyję…

Jak jest dobre pobocze to można przejechać.

Kierunek może dobry ale chyba nie ten zwrot :smiley:

Ten podgląd online jest za free?

Co się dzieje?

Dalekoooo…i samopoczucie dość kitowe bym powiedziała. Dziecko stwierdziło,mamo nie jedziesz. :stuck_out_tongue:

zigguard tak za free, Google Play: glympse a najprostsze to glympse express bo obsługa to 2 kliki

dessert pooddychacie świeżym powietrzem i będzie dobrze

Taa, wolne, wolne - niektórzy będą pewnie do 1 w nocy domykać projekty :stuck_out_tongue:

Ja zaraz idę na piłkarzyki, później zapalić i do domciu

Axles już we Wrocku  na dworcu.

desert13  jeszcze się nie urodził brzdąc a już mamie na złość robi Mam nadzieję że odpuści i   jednak mimo wszystko  się zjawisz :slight_smile:

Tylko żeby nam się chłopaczyna nie zgubił :stuck_out_tongue:

Hej,

I żeby nikt mu bunga bunga nie zrobił. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No  gdzieś teraz się pelęta na pieszki  w okolicach dworca :stuck_out_tongue:

A relacji dalej nie ma

Pewnie czekają aż Xyrcon przyjedzie :slight_smile:

Że niby boją się żeby zdjęć garderoby nie wrzuciła??

To może go spotkam wracając z pracy, akurat dworzec (prawie) z okna widzę :stuck_out_tongue:

Jak to nie ma teraz relacjonujemy piesze podróże Axlesa :slight_smile: Z tego co widzę to nieźle krząta się po tym Wrocku :slight_smile:

Niestety widzę, że ta moja 16 to może być równie tylko moim życzeniem… :stuck_out_tongue:

dzięki za zainteresowanie :wink:

ja już na miejscu czekam na wspoltowarzyszy i przyznaję się że szukałem chwilę miejsca noclegu ale nie spodziewałem się by szukać wejścia przez kościół :wink:

u mnie też się przedłuży bo czekam na zakończenie wydruku :wink:

A ja dopiero o 22 opuszczę miejsce pracy by się wyspać przed wczesnym wstawaniem :slight_smile: