HotZlot 2015 - wątek ogólny

Hej,

No właśnie, będziesz w końcu?

Pozdrawiam,

Dimatheus

zaczyna się na Z więc na końcu w rejestracji jest ta osoba :slight_smile:

Widzę że wszyscy dziękują za zaproszenia, a jakoś nie podziękowałem. Nadrabiam więc ta niegodziwość i również dziękuje za zaproszenie.

Dziś w końcu odebrałem swoje auto do mechanika, a wiec podróż kolejny raz swoja starą sprawdzoną renówką.

I teraz nie wiadomo co gorsze - to “Z” na początku czy ostatnie miejsce w rejestracji ?

(Jeżeli chodzi o “Z” to ja tu jestem najmniej winny :stuck_out_tongue: )

prawda  “Z” to “z” nie ma znaczenia gdzie się ustawi ;) 

A mamy jakąś szatę graficzną co by przykleić na szybę :slight_smile: wzorem ubiegłych lat?

Dostałes rok temu naklejki wiec masz (chyba ;))

Możesz koszulkę zlotową wywiesić :stuck_out_tongue:

To już wiem co będzie zdobić naszą szybę. :wink: Jesteśmy co raz bliżej potwierdzenia wyjazdu… jeszcze tylko kilka spraw :slight_smile:

Może ktoś pójdzie w żywioł i flagę zrobi? Pięknie by powiewała pod pędem wiatru :smiley:

naklejki byly na CZ

@gowian do roboty :stuck_out_tongue:

Nie poganiaj go. Gentleman nie pracuje przed 12.

Albo nie pije. Co kto woli :wink:

Swoją drogą, czy wiadomo coś o złocistym, którym będzie można raczyć się na zlocie? :slight_smile:

Jaki z niego gentleman [emoji12]

Wiadomo, że będzie :stuck_out_tongue:

Nie mówię, że nie ale tak rok w rok Krogulec zawsze coś o złocistym wspominał :stuck_out_tongue:

W sumie dobrze, że Overa już nie ma. To nie będzie kwestionowane koszty :smiley: :stuck_out_tongue:

Szef powiadomiony o urlopie, czas zacząć odliczanie :smiley:

Ale bez OVERa to będzie ciężko osiągnąć 4000 postów w tym roku :wink:

poczekaj co będzie Krogulec już dawał cynk, mało jeszcze postów :slight_smile:

Game Over :slight_smile:

Ja w tym roku trochę w ciemno zarezerwowałem urlop już po nieoficjalnym info. Ale dzięki temu pierwszy raz mam wolny pozlotowy poniedziałek :wink: