HotZlot 2015 - wątek ogólny

Dokładnie temat dopiero się zaczął raptem 10 stron :slight_smile:

I kogo my na dybach ukarzemy… :frowning:

Ja zostałem namówiony i wziąłem od razu wolne na wtorek… to będzie mój najdłuższy urlop w tym roku. Całe 3 dni :smiley:

Jak pije przed 12 to nie pracuje, jak pracuje przed 12 to nie pije :stuck_out_tongue:

@wojtekadams - nie znany mi jest użytkownik o nicku gowian - łosiu Ty jeden :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ożesz Ty… 3 dni wolnego… pod rząd… to jest jakiś nierząd! Ja tam nigdy w życiu nie miałem tyle urlopu pod rząd :wink:

@gowian brzmi lepiej [emoji12]

@marianadams też, ale co z tego :stuck_out_tongue_winking_eye:

A co z Overem? :o

Hmm pomyślę o tym :slight_smile:

Skarpetki ceruje

Syzyfowa praca, bawełna przecież i tak ucieknie… :smiley:

Ej Panowie, zostawmy już Overa w spokoju. On chyba już tutaj nie bywa, więc nie odpowie :wink: No, chyba że chcecie go wywołać z czeluści Internetów i zwabić do dyskusji…

Nie  bywa bo ma bana i na portal i na forum za chamskie zachowanie względem innych użytkowników.

I też proponuję ten temat zakończyć.

Jeszcze kłamie. :stuck_out_tongue: a po ślubie poniedziałek wolny,to kto miał? :stuck_out_tongue:

Szaleństwo.

A “miesiąc miodowy” w pracy? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale po którym? :mrgreen:

Warto dodać że w piątek pracowałem do 16 :slight_smile: i zużyłem łącznie 1 dzień urlopu! :slight_smile:

Hej,

Spoko, to dzięki dziecku będzie mógł zaplanować najdłuższy urlop w historii - urlop ojcowski to 14 dni kalendarzowych w jednym ciągu. To dopiero będzie szaleństwo!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wciąż nie mogę w to uwierzyć. Na pewno będzie jakieś trzęsienie/pożar/inna patologia, że ściągną mnie do pracy :evil:

Zostaw komórkę w domu i będzie po problemie :smiley:

a najlepiej w pracy :stuck_out_tongue:

Prywatną komórkę? W pracy? :slight_smile: