Niestety jeszcze nikogo z Was nie znam ale mam nadzieję, że poznam Ja około 22 lecę na pociąg ze Stargardu do Wrocławia, we Wrocławiu będę po 4 rano, więc urządzę sobie poranne zwiedzanie Kto z Was jedzie autobusem HotZlotowym z Wrocławia?
A widzisz, bo ja myślałem, że Ona myśli o tym, o czym Ty pisałeś, że myślisz, ale nie zauważyłem, że cytowała ziggurada. Wszystko jasne! Znaczy się nie wszystko, bo myśli desert są nadal nieodgadnione!
Jedni już w drodze, inni spakowani, a pojawiający się u mnie dorywczo kot sierściuch zniknął. Nie wiem czy wyemigrował do UK, czy wyjechał na Dominikanę, ale nie mam jak zrobić przepisowego zdjęcia z pakowania Dodatkowo kolega kota sierściucha chciał dzisiaj skończyć pod moimi kołami, jednak w aucie wzorowo zadziałał SOK (System Ochrony Kotów) Rozpoczęte wczoraj pakowanie, będące na etapie 57% ukończenia, trzeba będzie więc zamknąć bez kota
Wszystko zależy od tego jaka awaria turbiny. Bodaj 3 lata temu podczas powrotu ze Zlotu moja turbina też odmówiła posługi. Jednak auto straciło tylko moc i dojechało do celu. Na miejscu okazało się, że odłączył się jakiś wężyk.
Tym czasem mój bolid już nakarmiony, umyty, uczesany i gotowy do drogi. Jutro byle do Wrocławia, a tam już ekipa zadba, żebym nie zasnął za kółkiem