HotZlot 2015 - wątek ogólny

Assistance może? Na szybko ubezpieczenie z Assistance wykup, po 5min zgłoś awarię :stuck_out_tongue_winking_eye:

Załatwiłem auto zastępcze, widzimy się jutro, będę później, ale powinienem przed wieczorem być :wink:

@semtex polubiłbym Twój post, ale słyszałem, że z automatu są lubiane :stuck_out_tongue:

A rzęsy mu wytuszowałeś? :stuck_out_tongue:

■■■■■ o rozmowie motywacyjnej z Krogulcem nawet się nie zająknął :stuck_out_tongue:

:hahaha:

I wszystko w temacie Panie Leszku. :smiley:

Przejechałem szminką po przednim zderzaku :wink:

Gadaj z Pangrysem, to Ci załatwi :stuck_out_tongue:

Nie pytajcie jakich zdolności ekwilibrystycznych  kosztowało mnie załatwienie tego wszystkiego :stuck_out_tongue:

Już widzę nagłówek w jutrzejszym Fakcie:

“Jedzie choć padła mu turbina”

Nie kłam…ta szminka to krew jakiegoś bezbronnego zwierzaka…

Nawet jeśli padnie turbina, to i tak może jechać. Np. czosnkiem :wink:

Niewiele brakowało, a byłby to dzisiaj kot i do tego nieletni. Miał szczęście. Minąłem go dosłownie o włos. Tzn. o sierść :wink: Hmm albo o futro? :hmmm:

Ok,niech będzie. :stuck_out_tongue: ale przeżył?

Widzicie,może kot się nie wgramolił do walizki/torby ale jego postać jest nadal obecna w przygotowaniach na HZ :smiley:

Cóż tu się dzieje

Choćby go rozjechał to i tak się nie przyzna bo go zjecie na zlocie :stuck_out_tongue:

no to czas w końcu zacząć się pakować, bo za 7h wyjazd :slight_smile:

Specjalnie wczoraj jechałem do Dj, by odebrać mendy do ciebie Mendo :stuck_out_tongue:

Chyba raczej szemrania wśród zaproszonych na zlocie - typu “Patrz, jednak dojechał” :slight_smile:

I to są super wieści :slight_smile:

Zaiste ■■■■■ :stuck_out_tongue:

Krogulcowi należą się ukłony (albo ostry opiernicz :stuck_out_tongue: ) jednego nie można Mu odmówić, siły argumentu :wink: