Ja po 22 byłem już w domku.
Dziękuję wszystkim za mega wypas spotkanie i zabawę.
Szczególne podziękowania dla Redakcji i Partnerów.
Mam nadzieję że w tym samym lub bardzo podobnym gronie spotkamy się za rok na jubileuszowym HotZlocie
Ja po 22 byłem już w domku.
Dziękuję wszystkim za mega wypas spotkanie i zabawę.
Szczególne podziękowania dla Redakcji i Partnerów.
Mam nadzieję że w tym samym lub bardzo podobnym gronie spotkamy się za rok na jubileuszowym HotZlocie
Wybaczam, a następnym razem się brutalnie przypomnę
Swoją drogą w czasie sobotniej wieczornej imprezy chyba się podziębiłem, bo przez całą niedzielę czułem się fatalnie - gorączka, zero apetytu, zero ochoty na piwo, czy cokolwiek innego. Na szczęście już jest lepiej…
To może ja też złożę na ręce redakcji najserdeczniejsze podziękowania za tak zacną imprezę. Było bardzo Hot a to był chyba najciekawszy Zlot:)
A i podziękowania specjalne dla Ufolca za późnowieczorną relację SMS’ową
Dzięki za HotZlot 2015. Jak zawsze było bosko… no i ruda tańczy jak szalona
btw. dopiero przed godziną dotarłem do domu… ale warto było
Byłbym zapomniał… Dziękuję Margolce, Wiosence, Axlesowi i Dimatheusowi za towarzystwo w grze “Kolejka” (wygrali Margotka i Axles)
WIELKIE dzięki za super imprezę i towarzystwo.
Dotarłem do domu (jako ostatni, jak zwykle). Do następnego razu
Ja dotarłem właśnie do pracy. Dzięki wszystkim za towarzystwo, miłą zabawę i ciekawe dyskusje. Organizatorom za świetną organizację oraz sponsorom za sponsoring
Do zobaczenia (mam nadzieję) na kolejnym zlocie
Chciałbym podziękować Akademii za ta nagrodę i wszystkim widzom, którzy kupili bielty na mój film … Tfu … Przepraszam, nie z tej kartki czytam
Chciałbym podziękować Całej Redakcji za zaproszenie na tą wspaniała imprezę. Chciałby podziękować wszystkim hotzlotowiczom za wspaniałą atmosferę i długie dyskusje
Dzięki ludzie Było dobrze
Bardzo dobrze
Dzięki Ci Redakcjo za organizację!
Pozdro dla wszystkich
Dzięki za zlot, jak zwykle rewelacyjnie spędzony czas
hmmm zmieniłam nicka i nic o tym nie wiem :)?
Tyż pikny
Jakoś to lepiej brzmi
To taki skrót myślowy:
Mragolka + Kotka = Margotka
WODZU - to samo skojarzenie miałam :P
wielkie dzięki za wspólną imprezę, pozdrowienia dla Partnerów, bez Was by tego nie było
ciekawy tok rozumowania
wow… niw znałam tego utworu…
jestem happy mam zdjęcie z Panem Grysiem