HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ja po 22 byłem już w domku.

Dziękuję wszystkim za mega wypas spotkanie i zabawę.

Szczególne podziękowania dla Redakcji i Partnerów.

Mam nadzieję że w tym samym lub bardzo podobnym gronie spotkamy się za rok na jubileuszowym HotZlocie :slight_smile:

Wybaczam, a następnym razem się brutalnie przypomnę :wink:

Swoją drogą w czasie sobotniej wieczornej imprezy chyba się podziębiłem, bo przez całą niedzielę czułem się fatalnie - gorączka, zero apetytu, zero ochoty na piwo, czy cokolwiek innego. Na szczęście już jest lepiej…

To może ja też złożę na ręce redakcji najserdeczniejsze podziękowania za tak zacną imprezę. Było bardzo Hot a to był chyba najciekawszy Zlot:)

A i podziękowania specjalne dla Ufolca za późnowieczorną relację SMS’ową :slight_smile:

Dzięki za HotZlot 2015. Jak zawsze było bosko… no i ruda tańczy jak szalona :smiley:

btw. dopiero przed godziną dotarłem do domu… ale warto było :slight_smile:

Byłbym zapomniał… Dziękuję Margolce, Wiosence, Axlesowi i Dimatheusowi za towarzystwo w grze “Kolejka” (wygrali Margotka i Axles) :slight_smile:

WIELKIE dzięki za super imprezę i towarzystwo.

Dotarłem do domu (jako ostatni, jak zwykle). Do następnego razu :slight_smile:

Ja dotarłem właśnie do pracy. Dzięki wszystkim za towarzystwo, miłą zabawę i ciekawe dyskusje. Organizatorom za świetną organizację oraz sponsorom za sponsoring :wink:

Do zobaczenia (mam nadzieję) na kolejnym zlocie :wink:

Chciałbym podziękować Akademii za ta nagrodę i wszystkim widzom, którzy kupili bielty na mój film … Tfu … Przepraszam, nie z tej kartki czytam :smiley:

Chciałbym podziękować Całej Redakcji za zaproszenie na tą wspaniała imprezę. Chciałby podziękować wszystkim hotzlotowiczom za wspaniałą atmosferę i długie dyskusje :slight_smile:

Dzięki ludzie :slight_smile: Było dobrze :smiley: Bardzo dobrze :wink:

Dzięki Ci Redakcjo za organizację!

Pozdro dla wszystkich :wink:

Dzięki za zlot, jak zwykle rewelacyjnie spędzony czas :smiley:

hmmm zmieniłam nicka i nic o tym nie wiem :)?

Tyż pikny :wink:

Jakoś to lepiej brzmi :smiley:

To  taki skrót myślowy:

Mragolka + Kotka = Margotka :wink:

Kiedy to przeczytałem, nie mogłem się powstrzymać :stuck_out_tongue:

https://www.youtube.com/watch?v=iM5wLOIFoek

WODZU - to samo skojarzenie miałam :P 

Gdyby to kogoś interesowało to tutaj są moje zdjęcia: http://1drv.ms/1J265PX :wink:

wielkie dzięki za wspólną imprezę, pozdrowienia dla Partnerów, bez Was by tego nie było

ciekawy tok rozumowania :slight_smile:

wow… niw znałam tego utworu…

jestem happy mam zdjęcie z Panem Grysiem :slight_smile: