Już w domu Dziękuję wszystkim za kolejny udany HotZlot
i podziękowania dla ekipy z auta za miłe towarzystwo w podróży :hahaha: :hahaha: :hahaha: hehe… i do zobaczenia
Ja również w domu Dziękuję wszystkim za wspaniały czas!
od kilku godzin w domu… dziękuję raz jeszcze za zaproszenie jak i za świetnie spędzony czas
Już możesz się przestać śmiać
Z tego wszystkiego zapomniałem tu napisać, dotarłem wczoraj bezpiecznie do domu, dziękuję bardzo za świetny, jak zawsze, Zlot, Krogulcowi dziękuję, że jednak mnie zmotywował do działania, Cheers
wyobraź sobie że nadal pękam ze śmiechu. serio. :diabel:
Jakoś mnie to nie dziwi :hahaha:
Również dojechałem bezpiecznie do domu na szczęście droga była prosta, trochę wiało, ale cała trasa bez deszczu, burz, trąb powietrznych i innych zjawisk pogodowych.
Niestety zlot się skończył a te kilka dni zleciało masakrycznie szybko… Dziękuję Wam za kolejny świetnie spędzony czas wśród ludzi o różnych zainteresowaniach, poglądach ale niesamowicie się ze sobą dogadujących i świetnie bawiących się razem. Jak co roku byliście niesamowici i stworzyliście przegenialny klimat! Dziki redakcjo za taką inicjatywę spotkań czytelników! Był to czas nie tylko odpoczynku, ale także poznawania nowych, ciekawych charakterów i osobowości a także spędzania czasu z osobami, z którymi jestem już zżyty i bez których zlot nie byłby taki świetny!
Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie. Specjalne podziękowania należą się redakcji za trud której wkładają w tak ogromny przedsięwzięcie oraz sponsorom. Dzięki Acorusowi dojechałem na miejsce. Dzięki DjLeo bezpiecznie wróciłem do domu, a dzięki Wam wszystkim spędziłem wspaniały weekend
Axles, Maniek, M@ster i samurai też dotarli w całości. Również dziękuję bardzo całej redakcji za niepowtarzalną imprezę jaką jest HZ, jak zwykle podnieśli poprzeczkę całego HZ.
Dzięki również wszystkim hotzlotowiczom za świetnie spędzony czas.
Dziękuję Redakcji, Uczestnikom i Sponsorom zaangażowanym w tegoroczny HotZlot za zaproszenie i miłe towarzystwo, dzięki czemu cała impreza stała się możliwa i miała jak zawsze niepowtarzalny klimat
Ja jeszcze w drodze ale już ostatni etap Kraków Dębica. Z ekipy Leo jeszcze msnet pląta sie pod dworcu w Krakowie. Reszta jak widzę już dotarła. Jak dotrę do domciu to jeszcze cusika naskrobię :)
dzięki Wielkie za kolejne legendarne przygody HotZlotu!
Również dotarłem cało i bez problemów. Mam nadzieję, jak wszyscy uczestnicy zlotu.
Muszę przyznać, że była to najlepsza impreza/spotkanie branży IT na jakim kiedykolwiek byłem.
FENOMENALNIE to zbyt małe słowo.
Szczęście w losowaniu i liczę, że za rok również uda mi się na jubileuszowym 10 HotZlocie być
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników, zwłaszcza wytrwałych witających świt o łyku piwa i tematach ciągnących się jeszcze dłużej :mrgreen:
Ja jak zwykle dotrę do domu ostatni Planowe przybycie do domu - jutro przed godziną 9 rano. Teraz jeszcze nadal plątam się po dworcu PKP w Krakowie. Do odjazdu nieco ponad godzina.
Tak sobie teraz przypomniałem - czy Ty przypadkiem nie wisiałeś mi piwa?
Ja również ślicznie dziękuję wszystkim za świetną zabawę. Co prawda trochę HotZlot popsuł mi bardzo mocny ból gardła i ładowanie antybiotyków, ale jakoś to przeżyłem. Wolałem przyjechać w takim stanie na HotZlot niż w ogóle. Także jeszcze raz wielkie dzięki dla redakcji, partnerów i współtowarzyszy podróży, oraz oczywiście Was HotZlotowiczów. Wszystkim Wam serdecznie dzięki.
Dwa razy podbijałem to mi uciekałeś!
Potem mi się zapomniało… Ale serio nie piliśmy w końcu tego piwa razem? :o
No właśnie nie…
Moja plama na honorze, postaram się naprawić ten błąd… Z odpowiednią nawiązką oczywiście. Wybacz…
Lubelska ekipa dotarła o 18 - jeszcze raz wielkie dzięki dla kierowcy - michalk za całokształt, a w szczególności za dostarczenie mnie pod sam blok
Wszystkim dzięki za miły czas