HotZlot 2015 - wątek ogólny

Już w domu :slight_smile: Dziękuję wszystkim za kolejny udany HotZlot :slight_smile: i podziękowania dla ekipy z auta za miłe towarzystwo w podróży :hahaha: :hahaha: :hahaha:  hehe…  i do zobaczenia :smiley:

Ja również w domu :slight_smile: Dziękuję wszystkim za wspaniały czas! 

od kilku godzin w domu… dziękuję raz jeszcze za zaproszenie jak i za świetnie spędzony czas :slight_smile:

Już możesz się przestać śmiać :smiley:

Z tego wszystkiego zapomniałem tu napisać, dotarłem wczoraj bezpiecznie do domu, dziękuję bardzo za świetny, jak zawsze, Zlot, Krogulcowi dziękuję, że jednak mnie zmotywował do działania, Cheers :slight_smile:

wyobraź sobie że nadal pękam ze śmiechu. serio. :diabel:

Jakoś mnie to nie dziwi :stuck_out_tongue: :hahaha:

Również dojechałem bezpiecznie do domu :slight_smile: na szczęście droga była prosta, trochę wiało, ale cała trasa bez deszczu, burz, trąb powietrznych i innych zjawisk pogodowych.

Niestety zlot się skończył a te kilka dni zleciało masakrycznie szybko… Dziękuję Wam za kolejny świetnie spędzony czas wśród ludzi o różnych zainteresowaniach, poglądach ale niesamowicie się ze sobą dogadujących i świetnie bawiących się razem. Jak co roku byliście niesamowici i stworzyliście przegenialny klimat! Dziki redakcjo za taką inicjatywę spotkań czytelników! Był to czas nie tylko odpoczynku, ale także poznawania nowych, ciekawych charakterów i osobowości a także spędzania czasu z osobami, z którymi jestem już zżyty i bez których zlot nie byłby taki świetny!

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie. Specjalne podziękowania należą się redakcji za trud której wkładają w tak ogromny przedsięwzięcie oraz sponsorom. Dzięki Acorusowi dojechałem na miejsce. Dzięki DjLeo bezpiecznie wróciłem do domu, a dzięki Wam wszystkim spędziłem wspaniały weekend

Axles, Maniek, M@ster i samurai też dotarli w całości. Również dziękuję bardzo całej redakcji za niepowtarzalną imprezę jaką jest HZ, jak zwykle podnieśli poprzeczkę całego HZ.

Dzięki również wszystkim hotzlotowiczom za świetnie spędzony czas.

Dziękuję Redakcji, Uczestnikom i Sponsorom zaangażowanym w tegoroczny HotZlot za zaproszenie i miłe towarzystwo, dzięki czemu cała impreza stała się możliwa i miała jak zawsze niepowtarzalny klimat :slight_smile:

Ja jeszcze w drodze ale już ostatni etap Kraków Dębica. Z ekipy Leo jeszcze msnet pląta sie pod dworcu w Krakowie. Reszta jak widzę już dotarła. Jak dotrę do domciu to jeszcze cusika naskrobię  :)

dzięki Wielkie za kolejne legendarne przygody HotZlotu! :slight_smile:

Również dotarłem cało i bez problemów. Mam nadzieję, jak wszyscy uczestnicy zlotu.

Muszę przyznać, że była to najlepsza impreza/spotkanie branży IT na jakim kiedykolwiek byłem. 

FENOMENALNIE to zbyt małe słowo.

Szczęście w losowaniu i liczę, że za rok również uda mi się na jubileuszowym 10 HotZlocie być :wink:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników, zwłaszcza wytrwałych witających świt o łyku piwa i tematach ciągnących się jeszcze dłużej  :mrgreen:

Ja jak zwykle dotrę do domu ostatni :smiley: Planowe przybycie do domu - jutro przed godziną 9 rano. Teraz jeszcze nadal plątam się po dworcu PKP w Krakowie. Do odjazdu nieco ponad godzina.

Tak sobie teraz przypomniałem - czy Ty przypadkiem nie wisiałeś mi piwa? :smiley:

Ja również ślicznie dziękuję wszystkim za świetną zabawę. Co prawda trochę HotZlot popsuł mi bardzo mocny ból gardła i ładowanie antybiotyków, ale jakoś to przeżyłem. Wolałem przyjechać w takim stanie na HotZlot niż w ogóle. Także jeszcze raz wielkie dzięki dla redakcji, partnerów i współtowarzyszy podróży, oraz oczywiście Was HotZlotowiczów. Wszystkim Wam serdecznie dzięki. 

Dwa razy podbijałem to mi uciekałeś! :smiley:

Potem mi się zapomniało… Ale serio nie piliśmy w końcu tego piwa razem? :o

No właśnie nie…

Moja plama na honorze, postaram się naprawić ten błąd… Z odpowiednią nawiązką oczywiście. Wybacz… :frowning:

Lubelska ekipa dotarła o 18 - jeszcze raz wielkie dzięki dla kierowcy - michalk za całokształt, a w szczególności za dostarczenie mnie pod sam blok :wink:

Wszystkim dzięki za miły czas :wink: