@drobok - nie nabijaj się Było świetnie, ot co
Tak, nawet z trzydzieści różnych Bo kiedy mówiłem, żebyście się przez 30 sekund nie ruszali to:
Wczoraj wybrałem się do jednego z miejsc w Poznaniu gdzie można skosztować Grimbergena, niestety nie było żadnego
Dobre januszek!
Jakość słaba więc może średnio namierzyłem, ale… ten nad Wackiem - nie wiem kto to chyba zamarzł (albo się roztopił) - wszystkie ujęcia bez ruchu
Bo pewnie ktoś spił roczny zapas
Pyszne było
http://www.grimbergenbeer.pl/#map
W naszym województwie nie ma miejsca, w którym można by się napić Grimbergena
Ale jak widać, postawili na Was krzyżyk
No co Ty gadasz, jest kilka pubów w Poznaniu. Co prawda nie tyle co w Krakowie (buhaha :D), ale dacie radę się podzielić
Cicho, bo dla mnie zabraknie
Nie bój żaby, zapewne Grimbergen ma świadomość tego, jakie było branie na ich trunki na HZ, stąd zwiększą dostawy na Polskę (a szczególnie na miasta Zlotowiczów :D)
No najwięcej to chyba powinno być dostawy na Piekary Śląskie, biorąc ilość hotzlotowiczów na km2 powierzchni miasta
Super gif, ale teraz tak serio bo już chyba z trzeci raz unikasz sprytnie pytania, udostępnisz zdjęcie w większej czytaj oryginalnej rozdzielczości?
dzięki za spotkanie, szczególnie pozdrawiam wszystkich wielbicieli GROGU
Skoro unikam to mam powód Wolałbym niczego w hires nie udostępniać bo surowe rawy trafiły do Redakcji. Być może to Oni wybiorą jakieś ujęcia jako oficjalne zdjęcie grupowe i je udostępnią.
Hmm… Szkoda…
Akcja sprzed chwili, wysłałem żonę po Grimbergena … mogło się skończyć nieciekawie, ale na szczęście ok
Nooo, mogło Ci piwo rozbić :lol:
Wysłałeś ją po Grimbergena… znaczy że miała go przynieść w butelce… pytanie - gdzie namierzyłeś Gribmergena w butelce? Chyba, że dopiero miała go szukać
Dla chcącego nic trudnego znaleźć to czy owo, ale to nie owo tylko Gribmergen :mrgreen: