Z tego co się orientuję, oficjalnie nie ma w Polsce dystrybucji w butelkach.
Hej,
Axles, wychodzi na to, że nie należy żony po piwo wysyłać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Znalazłem to już na zlocie… ale piwa ze sklepu internetowego nie kupowałem jeszcze nigdy… wolałbym jednak iść do sklepu… A do WWA mam kawałek z trójmiasta…
Też to słyszałem
@januszek - z tego co kojarzę w Polsce nie wolno sprzedawać alkoholu przez internet
Jeśli ktoś z Lubuskiego to zapraszam do mojego miasta (zach-pom blisko granicy woj,) w Almie można się napić
Ten link pokaże Wam co dałem wyżej lokale i wspomnienia powrócą
Nie ma takiego zakazu. Przepisy w tym zakresie są sprzeczne i wszystko zależy od tego kto je interpretuje. MG zamierza coś z tym zrobić. Więcej znajdziesz tu: https://prokonsumencki.pl/blog/sprzedaz-alkoholu-przez-internet-2014-czy-jest-legalna/
Przepisy są jasne - to samo stoi w tym artykule. Zmiany Mg mają umożliwić sprzedaż
E tam znajomy od lat sprzedaje wino w internecie jako wyrób kolekcjonerski
Dopalacze też są wyrobami kolekcjonerskimi …
W Gdańsku funkcjonuje legalnie sklep gdzie można kupić kolekcjonerskie nasiona rożnych odmian konopi.
Ja znalazłem jeden sklep co sprzedają w butelkach i mają towar, tyle że piwo 12 zł + wysyłka 25zł
A jak się zastanawiam czy po tym zlocie to tak naprawdę Grimberger był sponsorem HotZlotu, czy HotZlot był sponsorem Grimbergena… przecież tyle ile oni tego sprzedali to w calej polsce w tym roku nie poszło nawet po takiej promocyjnej cenie
@Maniek - w takim razie nie ma się co martwić o przyszłoroczne piwo - sami będą bić się o to by pojawić się na zlocie
Może pomieszamy wątki(połączymy) piwo i zlot. Ktoś ma jeszcze jakieś zdjęcia?
Hej,
Przecież pewnie będziemy wrzucać na FTPa, to się powymieniamy zdjątkami.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie ma - pisałem do Carslberg Polska który jest odpowiedzialny za wyposażenie lokali w to piwko … nie ma sprzedaży detalicznej
No to kupimy hurtowo, a później podzielimy się kosztami
Powiedz żeś specjalnie wysłał żonkę po piwo butelkowe którego nie można dostać w Polsce bo miałeś w tym swój cel :P
Wiedział, że drzewo spadnie bo sam piłował pół nocy, tylko źle wyliczył głębokość cięcia i prędkość wiatru, stąd to pudło :lol:
Aż ślinka leci.