HotZlot 2015 - wątek ogólny

Słyszałem że w przyszłym roku HotZlot będzie miał nowy podtytuł… zamiast zlot czytelników portalu dobreprogramy.pl będzie zlot piwoszy :stuck_out_tongue:

Hej,

Tak - a po zlocie będzie miała reaktywację Polska Partia Przyjaciół Piwa. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

To trzeba znaleźć drugiego Krzyśka Ibisza :wink:

Czy testował ktoś może aplikację MapaMap? Na moim LG L90 uruchamia się Launcher z wyborem mapy, po kliknięciu uruchom mapę uruchamia się ponownie ten sam Launcher i można tak w kółko… 

Ja testowałem w praktyce i spisuje się świetnie, choć zawiodłem się serwisem internetowym bo mają nieaktualne POI, ale ogólnie fajnie prowadzi.

A i jeszcze sprawa map, jest napisane że są płatne, ale potwierdziłem że nie są

Pewnie większość z Was dostała maila o stworzonym FTP na zdjęcia ze zlotu - moje już się wrzucają. Do wieczora zapewne wszystkie tam wylądują. Miłego oglądania :slight_smile:

Dostali, ale ja jak co roku na pijawkę :wink:

Hej,

Dlatego takim pijawkom należałoby maila z danymi dostępowymi nie wysyłać. :stuck_out_tongue:

Moich zdjęć w tym roku jest jak na lekarstwo, ale cóż - zlot dla mnie był jednodobowy. A i tak tyle się wydarzyło. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niektóre zdjęcia są w tak dużej rozdzielczości, iż przeglądanie zajmuje “dwa lata”… :slight_smile:

Zależy kto ma jaki komputer :slight_smile:

Hej,

Przynajmniej niektórzy będą mieli co robić do następnego zlotu. Kilka rundek oglądania zdjęć i kolejny zlot.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ma ktoś nagranie z pokazów ognia?

:slight_smile:

U mnie też się znajdzie zapis pokazu ognia wraz z mappingiem

Odpoczywam w Trójmieście i całkowicie przypadkiem znalazłem…

https://www.dropbox.com/s/oh919z8s4zvwite/2015-07-14%2016.55.44.jpg?dl=0

Taaa, całkiem przypadkiem, pewnie zszedłeś całe Trójmiasto, żeby odnaleźć ten jeden jedyny lokal z Grimbergenem :wink:

Ziggi pokal Twój?

Hej,

Już tak. :stuck_out_tongue:

A ja - jako że na pokal z Grimbergena się nie załapałem - raczę się Fortuną z cold zlotowego kufla DP. :slight_smile: Wasze zdrowie.

fd1dc5d45e0e.jpg

Pozdrawiam,

Dimatheus

Moment, moment… Odpoczywasz w trójmieście i dopiero teraz o trym wspominasz? Wiesz gdzie mnie szukać :wink:

Takie pytanie mam.

Zostawiłem w pokoju koszulę. Pani w recepcji mówi, że wszystkie znalezione rzeczy zostały kurierem odesłane do redakcji.

Do kogo mogę w tej sprawie pisać?  :stuck_out_tongue:

Apropo koszulki, zamienię się XL (czy XXL nie pamiętam) na M, tą taką czarną z HyperX chyba.