Słyszałem że w przyszłym roku HotZlot będzie miał nowy podtytuł… zamiast zlot czytelników portalu dobreprogramy.pl będzie zlot piwoszy
Hej,
Tak - a po zlocie będzie miała reaktywację Polska Partia Przyjaciół Piwa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To trzeba znaleźć drugiego Krzyśka Ibisza
Czy testował ktoś może aplikację MapaMap? Na moim LG L90 uruchamia się Launcher z wyborem mapy, po kliknięciu uruchom mapę uruchamia się ponownie ten sam Launcher i można tak w kółko…
Ja testowałem w praktyce i spisuje się świetnie, choć zawiodłem się serwisem internetowym bo mają nieaktualne POI, ale ogólnie fajnie prowadzi.
A i jeszcze sprawa map, jest napisane że są płatne, ale potwierdziłem że nie są
Pewnie większość z Was dostała maila o stworzonym FTP na zdjęcia ze zlotu - moje już się wrzucają. Do wieczora zapewne wszystkie tam wylądują. Miłego oglądania
Dostali, ale ja jak co roku na pijawkę
Hej,
Dlatego takim pijawkom należałoby maila z danymi dostępowymi nie wysyłać.
Moich zdjęć w tym roku jest jak na lekarstwo, ale cóż - zlot dla mnie był jednodobowy. A i tak tyle się wydarzyło.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Niektóre zdjęcia są w tak dużej rozdzielczości, iż przeglądanie zajmuje “dwa lata”…
Zależy kto ma jaki komputer
Hej,
Przynajmniej niektórzy będą mieli co robić do następnego zlotu. Kilka rundek oglądania zdjęć i kolejny zlot.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ma ktoś nagranie z pokazów ognia?
Są
U mnie też się znajdzie zapis pokazu ognia wraz z mappingiem
Odpoczywam w Trójmieście i całkowicie przypadkiem znalazłem…
https://www.dropbox.com/s/oh919z8s4zvwite/2015-07-14%2016.55.44.jpg?dl=0
Taaa, całkiem przypadkiem, pewnie zszedłeś całe Trójmiasto, żeby odnaleźć ten jeden jedyny lokal z Grimbergenem
Ziggi pokal Twój?
Hej,
Już tak.
A ja - jako że na pokal z Grimbergena się nie załapałem - raczę się Fortuną z cold zlotowego kufla DP. Wasze zdrowie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Moment, moment… Odpoczywasz w trójmieście i dopiero teraz o trym wspominasz? Wiesz gdzie mnie szukać
Takie pytanie mam.
Zostawiłem w pokoju koszulę. Pani w recepcji mówi, że wszystkie znalezione rzeczy zostały kurierem odesłane do redakcji.
Do kogo mogę w tej sprawie pisać?
Apropo koszulki, zamienię się XL (czy XXL nie pamiętam) na M, tą taką czarną z HyperX chyba.