HotZlot 2015 - wątek ogólny

Przecie specjalnie się z Tobą droczę :stuck_out_tongue:

Tylko 2? :frowning:

Przyjąłbyś chęć na zakup dodatkowej zgrzewki (6 sztuk) Dubla?

Na FTP jest moja skromna kolekcja.

Przyśpieszone filmy nagrane są w 240 kl/s lub 120 kl/s czasem stąd efekt.

Niestety już jest w drodze do Polski.

Darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy :wink:

Trochę zdjęć wrzuciłam :slight_smile:

U wellla1 podoba mi się zdjęcie Mańka, który nalewa piwo :smiley:

Nie widziałem go [emoji14] muszę przejrzeć je w końcu :wink:

Kumpel już mi robi smaka (wysłał zdjęcie).

A co mi  tam ja Wam też zrobię:

4b220f3d2fa6c576m.jpg

Hej,

Ciekawe, czy ktoś mnie ustrzelił na zdjęciu, jak nalewałem Okocima na rozszerzonym… :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dobra, wróciłem do pracy to mogę poodpowiadać :smiley:

Powtarzam, trafiłem całkiem przypadkiem, a piwo uratował cały wypad do lokalu bo pizza była słaba…

Jak widać Grimbergen chyba dobrze wyszedł na HotZlocie. Osobiście jeszcze piwa od nich nie piłem, ale czy ono na prawdę jest aż tak dobre? Jak wypada w porównaniu z piwami z innych browarów w tym samym stylu? O witbierze słyszałem że był co najwyżej średni, jestem ciekawy reszty.

No może następnym razem :smiley: Jeśli zapraszasz :smiley:

Myślę że dużo zrobiła atmosfera, jak pokale w prezencie, witanie przez zakonnika(?) Ale i tak piwko bardzo dobre, polecam wszystkim :slight_smile:

Do piwoszy nie należę i dużo piwa nie pijam, ale “double” mi smakowało. Świetne jak dla mnie było do mięsa.  :-D 

Hej,

W kilku słowach - piwo naprawdę bardzo dobre. Koniecznie trzeba choć spróbować.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Aż tak wielkim smakoszem jak Ty nie jestem, ale mogę Ci powiedzieć że najlepsze z tych co do tej pory były serwowane na zlotach :slight_smile:

Nie dość, że dzień był to jeszcze by chciał by mu ktoś zdjęcia robił :stuck_out_tongue: Masz szczeście, że masz takiego Axlesa bo byś nie miał prawie wcale namacalnej pamątki z HZ :slight_smile:

No ja sobie postawiłem cel, spróbować ile się da piw klasztornych: http://www.smakpiwa.pl/pl/c/Piwa-klasztorne/378 :slight_smile:

Axles - spoko… ja też mam fotograficzne dowody obecności Dimy :smiley: Zobacz zdjęcia jakie wrzuciłam :P 

Czy ktoś wie do podłączania jakich urządzeń (jaki to  typ złącza) ma ta mała przelotka na micro USB przy rozdzielaczu Power Banku od Fibaro ?

Na 99% jest to przejściówka do iPhone 6

Ja spiłem dosyć dużo piw (na moim liczniku jest ponad 100 rodzajów - głównie małe browary - Ci co mnie mają na G+ widzą jak kolekcja się powiększa :P) i powiem szczerze, że ciemne było najlepsze, tyle, że nie było jakoś “wytrawne” w smaku, nie smakowało jak ciemne piwa i miało bardzo, bardzo małą goryczkę.