Tak to dokładnie to.
THX
Ja się wczoraj wybrałem do Starego Klasztoru po “smak Hotzlotu”, a tu niespodzianka - mimo ze na stronie Grimbergena widnieje ten lokal, to pani za barem powiedziała ze już jakiś czas temu zrezygnowali ze współpracy :<
Hej,
No tak, to się wdzięczność nazywa. Człowiek jedzie spotkać się choć na jeden dzień, to jeszcze mu wypomną. Dobrze, że to nie dla Ciebie jechałem na zlot.
PS. A zdjęcia miałbym od innych.
Pozdrawiam,
Dimatheus
uu ponad 100 ja przyznam, że mi też bardzo smakowało ciemne wydanie Grimbergena … aż muszę się wybrać do lubelskich podanych na stronce lokali, żeby sprawdzić czy nadal można się tam nimi raczyć
No jak to nie dla mnie czyżby dla kogoś innego ? i jak na to Twoja żona, przecież zawsze obiecuję cię pilnować
Gowain podaj kilka przykładowych źródeł gdzie się zaopatrujesz w te małe browary, coś typu Żabki, Intermarche co te swoje promocje robią?
Hej,
No wiesz co?! Normalnie przez Ciebie poplułem matrycę… :nonono:
Pozdrawiam,
Dimatheus
W BB mamy sklep, który zwie się Świat Konesera, kiedyś musiałem jeździć na drugi koniec miasta, ale jakiś rok temu otworzyli swój drugi sklep niedaleko mojego mieszkania Mają co chwilę nowe piwa, przeróżne rodzaje - od takich za 2zł, do takich za 30-40zł.
Dzisiejszy zakup
A nie wrzucił może ktoś mappingu i pokazu ogni na YT? Bo na FTP jest - dzięki
Ale uśmiechał dla szklanki czy dla zaopatrzenia?
Pogadamy w wątku HZ 2016
Ronin na blogu w recenzji kamerki sportowej zamieścił video z YT.
Oj Szaki obijasz mi się
Obok mojej pracy, ok 50m otworzyli sklep/pub z ogromną ilością rodzajów piwka, z powodu bliskości często po pracy zachodzimy Za każdym razem można znaleźć coś nowego ;)
@gowain, kolekcjonujesz butelki?
Tak… ale chwilowo nie mam gdzie ich już układać, bo 4 półkowy regalik zapełnił się w całości… muszę jakieś wiszące, długie półki, albo szyny (relingi) skombinować…
To co moi drodzy, ten wątek dobije do magicznej liczby 4000, czy nie. Jestem tego ciekawy i to bardzo.
A co tam u was słychać, jak tam po HZ się miewacie. :)
Panowie są na razie monotematyczni (browar i browar), więc wszystko w rękach HotZlotowiczek
Hej,
A jak nie, to zawsze o Hotzlotowiczkach można pogadać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dowcip z brodą:
Ogólnie rewelacyjnie…“walczymy” na wszelkie sposoby z mega upałami…nie zapominając przy tym o fakcie, iż “kobiety lubią brąz”…
,