HotZlot 2015 - wątek ogólny

Tak  to dokładnie to.

THX  :slight_smile:

http://onetech.pl/wp-content/uploads/2014/08/Lightning.jpg

Ja się wczoraj wybrałem do Starego Klasztoru po “smak Hotzlotu”, a tu niespodzianka - mimo ze na stronie Grimbergena widnieje ten lokal, to pani za barem powiedziała ze już jakiś czas temu zrezygnowali ze współpracy :<

Hej,

No tak, to się wdzięczność nazywa. Człowiek jedzie spotkać się choć na jeden dzień, to jeszcze mu wypomną. Dobrze, że to nie dla Ciebie jechałem na zlot. :stuck_out_tongue:

PS. A zdjęcia miałbym od innych. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

uu ponad 100 :slight_smile: ja przyznam, że mi też bardzo smakowało ciemne wydanie Grimbergena … aż muszę się wybrać do lubelskich podanych na stronce lokali, żeby sprawdzić czy nadal można się tam nimi raczyć

No jak to nie dla mnie czyżby dla kogoś innego ? :stuck_out_tongue: i jak na to Twoja żona, przecież zawsze obiecuję cię pilnować :stuck_out_tongue:

Gowain podaj kilka przykładowych źródeł gdzie się zaopatrujesz w te małe browary, coś typu Żabki, Intermarche co te swoje promocje robią?

Hej,

No wiesz co?! Normalnie przez Ciebie poplułem matrycę… :nonono:

Pozdrawiam,

Dimatheus

W BB mamy sklep, który zwie się Świat Konesera, kiedyś musiałem jeździć na drugi koniec miasta, ale jakiś rok temu otworzyli swój drugi sklep niedaleko mojego mieszkania :wink: Mają co chwilę nowe piwa, przeróżne rodzaje - od takich za 2zł, do takich za 30-40zł.

Dzisiejszy zakup :slight_smile:

piwko3.jpg

A nie wrzucił może ktoś mappingu i pokazu ogni na YT? Bo na FTP jest - dzięki

@gowain

Fajna szklanka, w przyszłym roku na HZ będę Się do Ciebie “uśmiechał” :lol:

Ale uśmiechał dla szklanki czy dla zaopatrzenia? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pogadamy w wątku HZ 2016 :wink:

A dla zwiększenia ilości lecącej ślinki - zaopatrzenie z zeszłego tygodnia :stuck_out_tongue:

Ronin na blogu w recenzji kamerki sportowej zamieścił video z YT.

Oj Szaki obijasz mi się :stuck_out_tongue:

Obok mojej pracy, ok 50m otworzyli sklep/pub z ogromną ilością rodzajów piwka, z powodu bliskości często po pracy zachodzimy :smiley: Za każdym razem można znaleźć coś nowego ;) 

@gowain, kolekcjonujesz butelki?

Tak… ale chwilowo nie mam gdzie ich już układać, bo 4 półkowy regalik zapełnił się w całości… muszę jakieś wiszące, długie półki, albo szyny (relingi) skombinować… :wink:

To co moi drodzy, ten wątek dobije do magicznej liczby 4000, czy nie. :slight_smile: Jestem tego ciekawy i to bardzo. :wink: A co tam u was słychać, jak tam po HZ się miewacie. :) 

Panowie są na razie monotematyczni (browar i browar), więc wszystko w rękach HotZlotowiczek :wink:

Hej,

A jak nie, to zawsze o Hotzlotowiczkach można pogadać. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dowcip z brodą:

Ogólnie rewelacyjnie…“walczymy” na wszelkie sposoby z mega upałami…nie zapominając przy tym o fakcie, iż “kobiety lubią brąz”… a040.gif

,