HotZlot 2015 - wątek ogólny

Hej,

W sumie to będzie jubileuszowy, dziesiąty Hot Zlot, więc wszystko jest możliwe, a i wiele da się zrobić. :slight_smile:

Pozdrawiam,

W stosownym czasie będzie się tematycznie działo… HZ “Special edition”…parafrazując “ogary pójdą w las”… k045.gif

Wiewiórki szepczą, że lokalizacja tegorocznego Hotzlotu będzie trochę inna niż zwyczajowy Zamek na Skale :)

Szykujcie się na opad szczęki :smiley:

Hej,

A nie szepczą też coś o jego terminie? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Rad bym coś rzec o terminie ale sam go nie  znam :frowning:

Czyli strzelam w trzy lokalizacje:

1). Pałac Prezydencki

2). Zamek Bolków

3). Pałac w Piotrkowicach, po remoncie “of kors” :slight_smile:

Hej,

Szkoda. Ale i tak myślę, że już wkrótce dowiemy się jakiś szczegółów. :slight_smile:

Pozdrawiam,

1 kwietnia :slight_smile: Pangrysik, nie z nami takie numery :wink:

Jimi Beama się  oćkał i  wiewiórki  mu  szepczą  :P

:wink:

Jack`a Danielsa :stuck_out_tongue:

Coś może być na rzeczy… - Redakcja już zapowiedziała, że w tym roku zaprosi 200 użytkowników (nie wiem czy Zamek na Skale pomieści tylu)

Wiesz, ja kiedyś zostałem zakwaterowany w pokoju z jednym łóżkiem małżeńskim. Nie, nie byłem w pokoju z żadną dziewczyną i nie, nie byłem w pokoju sam.

Hej,

Spoko, my z semtexem w tym roku na Cold Zlocie dostaliśmy pokój ze złączonymi łóżkami - była szybka akcja rozłączania i przemeblowywania pokoju.

Co do miejsc w Zamku na Skale, to pamiętam, że na pierwszym Hot Zlocie w tamtym miejscu były robione dostawki w pokojach - sam spałem na takim dodatkowym łóżku. Myślę więc, że 200 osób w takim miejscu to wcale nie niemożliwa liczba. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Hamaki w zestawach powitalnym rozwiążą problem :slight_smile:

Niektórym zlotowiczom pokój jest naprawdę zbyteczny :stuck_out_tongue:

Bardzo słuszna uwaga :smiley:

Idąc dalej można “spłycić” zagadnienie na maxa i “przytulić” HZ do ŚDM…nikt by nawet nie zauważył takich dodatkowych powiedzmy dwustu osób…ha,ha,ha 

Hej.

Przecież HZ to można na polu namiotowym zrobić. :smiley:

Pozdrawiam,

Jeszcze wspomnisz me słowa :slight_smile: Powiem tylko tak. Jabłko.

Po ujawnieniu przez Redakcję miejsca, zrozumiesz :smiley:

Hej,

No nie wiem, czy to nie za duża podpowiedź. :stuck_out_tongue: Na pierwszy i drugi lipiec nie da się zrobić rezerwacji w hotelu, o którym myślę, więc może to to. :smiley:

Pozdrawiam,