Hej,
W sumie to będzie jubileuszowy, dziesiąty Hot Zlot, więc wszystko jest możliwe, a i wiele da się zrobić.
Pozdrawiam,
Hej,
W sumie to będzie jubileuszowy, dziesiąty Hot Zlot, więc wszystko jest możliwe, a i wiele da się zrobić.
Pozdrawiam,
W stosownym czasie będzie się tematycznie działo… HZ “Special edition”…parafrazując “ogary pójdą w las”…
Wiewiórki szepczą, że lokalizacja tegorocznego Hotzlotu będzie trochę inna niż zwyczajowy Zamek na Skale :)
Szykujcie się na opad szczęki
Hej,
A nie szepczą też coś o jego terminie?
Pozdrawiam,
Rad bym coś rzec o terminie ale sam go nie znam
Czyli strzelam w trzy lokalizacje:
1). Pałac Prezydencki
2). Zamek Bolków
3). Pałac w Piotrkowicach, po remoncie “of kors”
Hej,
Szkoda. Ale i tak myślę, że już wkrótce dowiemy się jakiś szczegółów.
Pozdrawiam,
1 kwietnia Pangrysik, nie z nami takie numery
Jimi Beama się oćkał i wiewiórki mu szepczą :P
Jack`a Danielsa
Coś może być na rzeczy… - Redakcja już zapowiedziała, że w tym roku zaprosi 200 użytkowników (nie wiem czy Zamek na Skale pomieści tylu)
Wiesz, ja kiedyś zostałem zakwaterowany w pokoju z jednym łóżkiem małżeńskim. Nie, nie byłem w pokoju z żadną dziewczyną i nie, nie byłem w pokoju sam.
Hej,
Spoko, my z semtexem w tym roku na Cold Zlocie dostaliśmy pokój ze złączonymi łóżkami - była szybka akcja rozłączania i przemeblowywania pokoju.
Co do miejsc w Zamku na Skale, to pamiętam, że na pierwszym Hot Zlocie w tamtym miejscu były robione dostawki w pokojach - sam spałem na takim dodatkowym łóżku. Myślę więc, że 200 osób w takim miejscu to wcale nie niemożliwa liczba.
Pozdrawiam,
Hamaki w zestawach powitalnym rozwiążą problem
Niektórym zlotowiczom pokój jest naprawdę zbyteczny
Bardzo słuszna uwaga
Idąc dalej można “spłycić” zagadnienie na maxa i “przytulić” HZ do ŚDM…nikt by nawet nie zauważył takich dodatkowych powiedzmy dwustu osób…ha,ha,ha
Hej.
Przecież HZ to można na polu namiotowym zrobić.
Pozdrawiam,
Jeszcze wspomnisz me słowa Powiem tylko tak. Jabłko.
Po ujawnieniu przez Redakcję miejsca, zrozumiesz
Hej,
No nie wiem, czy to nie za duża podpowiedź. Na pierwszy i drugi lipiec nie da się zrobić rezerwacji w hotelu, o którym myślę, więc może to to.
Pozdrawiam,