HotZlot 2015 - wątek ogólny

Czepiasz się :stuck_out_tongue: Zauważyłem zaraz po napisaniu, ale pomyślałem “no gdzie w wątku o HZ grammarnazi” - taki objaw zdrowego lenistwa :wink:

Nie uważam  się za takowego (są lepsi ode mnie :stuck_out_tongue:  )

Ale na końcówki “om”, “em” jestem  wręcz uczulony, a na tego od “nie  chcem, ale muszem”. który  “spopularyzował” je w społeczeństwie wręcz krew mnie zalewa :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Imho chorego :stuck_out_tongue: ;) 

Hej.

Pewnie masz na myśli mnie i Areha, co?

Pozdrawiam,

Jest  jeszcze Cedar :stuck_out_tongue:  ;)

Między wyrazami “Jest” a “jeszcze” wstawiłeś dwie spacje :stuck_out_tongue:

Hej,

Dodatkowo zapomniał jeszcze o kropce na końcu zdania. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Czyli jak widać kiepski ze mnie Grammarnazi :P 

@fiesta pozwolisz, że zmienię temat :slight_smile:

@GioWDS Ty masz szczęście :wink: jeszcze, że sobie palarnię wykombinowałeś, to pod nosem masz Grimbergena;)

Dzisiaj jak byłem to już wszystkie się rozeszły, ale w tym m-cu będę jeszcze kilka razy w Warszawce to postaram się zrobić zapas, nawet z dostarczeniem do Koszalina nie będzie jakiegoś strasznego problemu - z tego co widziałem @GBM ma zaproszenie na ColdZlot :stuck_out_tongue:

Czemu tak rzadko tu teraz bywam, a tu takie ciekawe tematy i wieści!

Gratulacje @desert13 i @McDracullo :slight_smile:

No i inaczej jest przy pierwszym dziecku, inaczej przy drugim i zupełnie inaczej przy trzecim. Na HZ opowiadałem pewien dowcip (o praniu), kto zna, ten wie, że prawdziwy. :wink:

Hej,

Widzisz, teraz jest motywacja, by bywać częściej. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

@GioWDS - Nie, nie o praniu ręcznym.

Hej,

Sprawdzę, jak Amelka będzie miała rodzeństwo. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dyskusja coś ucichła (mamy końcówka marca a w tym roku jeszcze nikt nic nie napisał…)

Kolejny HotZlot już za ~3 miesiące!

Jak powstanie wątek o HZ 2k16 to tam się zacznie działanie, i tak nie sądzę by ten temat dobrnął do magicznych 100 stron :slight_smile:

Wszystko jest kwestią samozaparcia :wink: