Czepiasz się Zauważyłem zaraz po napisaniu, ale pomyślałem “no gdzie w wątku o HZ grammarnazi” - taki objaw zdrowego lenistwa
Nie uważam się za takowego (są lepsi ode mnie )
Ale na końcówki “om”, “em” jestem wręcz uczulony, a na tego od “nie chcem, ale muszem”. który “spopularyzował” je w społeczeństwie wręcz krew mnie zalewa
Imho chorego ;)
Hej.
Pewnie masz na myśli mnie i Areha, co?
Pozdrawiam,
Jest jeszcze Cedar ;)
Między wyrazami “Jest” a “jeszcze” wstawiłeś dwie spacje
Hej,
Dodatkowo zapomniał jeszcze o kropce na końcu zdania.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Czyli jak widać kiepski ze mnie Grammarnazi :P
@GioWDS Ty masz szczęście jeszcze, że sobie palarnię wykombinowałeś, to pod nosem masz Grimbergena;)
Dzisiaj jak byłem to już wszystkie się rozeszły, ale w tym m-cu będę jeszcze kilka razy w Warszawce to postaram się zrobić zapas, nawet z dostarczeniem do Koszalina nie będzie jakiegoś strasznego problemu - z tego co widziałem @GBM ma zaproszenie na ColdZlot
Czemu tak rzadko tu teraz bywam, a tu takie ciekawe tematy i wieści!
Gratulacje @desert13 i @McDracullo
No i inaczej jest przy pierwszym dziecku, inaczej przy drugim i zupełnie inaczej przy trzecim. Na HZ opowiadałem pewien dowcip (o praniu), kto zna, ten wie, że prawdziwy.
Hej,
Widzisz, teraz jest motywacja, by bywać częściej.
Pozdrawiam,
Hej,
Sprawdzę, jak Amelka będzie miała rodzeństwo.
Pozdrawiam,
Dyskusja coś ucichła (mamy końcówka marca a w tym roku jeszcze nikt nic nie napisał…)
Kolejny HotZlot już za ~3 miesiące!
Jak powstanie wątek o HZ 2k16 to tam się zacznie działanie, i tak nie sądzę by ten temat dobrnął do magicznych 100 stron
Wszystko jest kwestią samozaparcia