To ja się dołączam do @Pangrysa i szukam transportu z Poznania Oczywiście zostaję na wszystkich możliwych rozszerzeniach
Damianie ja chciałbym zarezerwować miejsce w twoim automobilu jeśli nie masz nic przeciwko
Hej,
Jasne - czyli jest nas już dwóch - ewentualnie trzech, jeśli @darek719faktycznie będzie przez Katowice jechał…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Damianie to ja też chętnie skorzystam jak masz jeszcze miejsce
Hej,
Oki, czyli generalnie mamy już pełny, czteroosobowy skład ze Śląska: @Axles, @Samurai, @M@ster i Dimatheus. Optymalnie czwórka dla większej wygody. Ale jeśli ktoś nie da rady znaleźć miejsca - choć przecież alternatywy są świetne tym razem - będziemy mogli zastanowić się nad upchaniem jeszcze jednej osoby. Oczywiście rozumiem, że wszyscy zostajemy na rozszerzonym programie, prawda?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zacytuję tu pewną osobę “zostaję na wszystkich możliwych rozszerzeniach”
Innej opcji nie widzę
Czesc
Będę jechać z Wrocławia chętnych zapraszam - 3 miejsca wolne
To ja rezerwuje jedno miejsce
@Dimatheus ja jednak pojadę z Wrocławia bo ogarnę sobie tam nocleg wcześniej Dobrze że zebrałeś już ekipę, nie będziesz jechał na pusto
Najlepiej dwa.
Też z opcją rozszerzoną.
Ja z Foxerem zatrzymamy się dzień wcześniej w Jeleniej Górze, jak coś to zapraszamy
Pisałem do @que_pasa PW też w tej sprawie (Gdańsk - ZLOT - Gdańsk), na razie brak odzewu.
W każdym razie tu też napiszę, że jestem zainteresowany.
Też dobra opcja
Dzięki za propozycje ale logistycznie tak nie dam rady…
jadę polskim busem bezpośrednio do Wrocławia, tam przenocuję u koleżanki i w drogę na zlot z @grajekk
Hej poszukuję miejsca z Kartuz lub okolic na HZ rozszerzony i z powrotem do Gdańska lub okolic
u mnie już brak wolnych miejsc
Czy ktoś wraca w okolice Krakowa lub Rzeszowa i jednocześnie nie zostaje na rozszerzony?