HotZlot 2016 - organizacja dojazdu

To ja się dołączam do @Pangrysa i szukam transportu z Poznania :wink: Oczywiście zostaję na wszystkich możliwych rozszerzeniach :slight_smile:

@ziggurad - Masz bezpośredni pociąg z Posen :stuck_out_tongue:

Damianie ja chciałbym zarezerwować miejsce w twoim automobilu jeśli nie masz nic przeciwko :slight_smile:

Hej,

Jasne - czyli jest nas już dwóch - ewentualnie trzech, jeśli @darek719faktycznie będzie przez Katowice jechał… 

Pozdrawiam,
Dimatheus

Damianie to ja też chętnie skorzystam jak masz jeszcze miejsce :slight_smile:

Hej,

Oki, czyli generalnie mamy już pełny, czteroosobowy skład ze Śląska: @Axles, @Samurai, @M@ster i Dimatheus. Optymalnie czwórka dla większej wygody. Ale jeśli ktoś nie da rady znaleźć miejsca - choć przecież alternatywy są świetne tym razem - będziemy mogli zastanowić się nad upchaniem jeszcze jednej osoby. Oczywiście rozumiem, że wszyscy zostajemy na rozszerzonym programie, prawda?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Zacytuję tu pewną osobę “zostaję na wszystkich możliwych rozszerzeniach” :smiley:

@FaUst jeśli nie znajdę samochodu to pewnie pojadę pociągiem :wink:

Innej opcji nie widzę :stuck_out_tongue:

Czesc :slight_smile:

Będę jechać z Wrocławia :slight_smile: chętnych zapraszam - 3 miejsca wolne :slight_smile:

To ja rezerwuje jedno miejsce :slight_smile:

@Dimatheus ja jednak pojadę z Wrocławia bo ogarnę sobie tam nocleg wcześniej :slight_smile: Dobrze że zebrałeś już ekipę, nie będziesz jechał na pusto :slight_smile:

@que_pasa masz jeszcze miejsce z/do GDA pobyt rozszerzony?

Najlepiej dwa.

Też z opcją rozszerzoną.

Ja z Foxerem zatrzymamy się dzień wcześniej w Jeleniej Górze, jak coś to zapraszamy :slight_smile:

Pisałem do @que_pasa PW też w tej sprawie (Gdańsk - ZLOT - Gdańsk), na razie brak odzewu.

W każdym razie tu też napiszę, że jestem zainteresowany.

Też dobra opcja :wink:

Dzięki za propozycje ale logistycznie tak nie dam rady… 
jadę polskim busem bezpośrednio do Wrocławia, tam przenocuję u koleżanki i w drogę na zlot z @grajekk

Hej poszukuję miejsca z Kartuz lub okolic na HZ rozszerzony i z powrotem do Gdańska lub okolic

u mnie już brak wolnych miejsc

Czy ktoś wraca w okolice Krakowa lub Rzeszowa i jednocześnie nie zostaje na rozszerzony?