Ja tylko przypominam, że u mnie wciąż wolne miejsca Podróż z KRK, miejsc wolnych posiadam 2 w wersji komfort, 3 w wersji ekonomic
Jak już to bym się łapał na powrót po rozszerzonym. Ale możliwe że będę miał transport bezpośrednio do miejsca zamieszkania. Leo zadzwonię do Ciebie to się ugadamy :)
Hej,
Ty mnie ani nawet nie denerwuj…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Gdynia - Wrocław* TLK 5600 21:28 04:55
Tym jadę, opcja z kuszetką, więc w miarę się wyśpię. Później 6:15 (czy coś koło tego) pociąg do Szklarskiej, na miejscu ok. 9:30. Wiem że to za wcześnie, ale przynajmniej zjem sobie śniadanie z widokiem na góry.
Jednak nieaktualne. Na miejscu będę trochę później.
Ojej, ale bym się chętnie kuszetką przejechał…
Ja natomiast, zgodnie ze “wskazaniem” przesympatycznych organizatorów…bilety kupione…
Kraków - Wrocław IC 3600 06:18 09:35
Wrocław - Szklarska Poręba KD 69271 10:33 13:46
Szklarska Poręba - Wrocław KD 69268 10:53 14:27
Wrocław - Kraków IC 6302 14:53 18:26
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że Ty masz wszędzie pozałatwiane noclegi? xD
Plan na dostanie się tam już masz?
Dostać się tam nie ma trudno z większych miast to jedna lub nawet brak przesiadek.
Ja jeszcze nie kupiłem biletów, ale na 90% to będzie również mój transport. Mam nadzieję, że zbierze się w nim spora ekipa
Owszem, można, ale jeśli ja wybiorę podróż pociągiem, to chyba bym bardziej preferował coś takiego:
Albo takiego, nie wiadomo na kogo trafisz
Weź mi nie przypominaj… Raz tak jechałam nocnym z Poznania za Kraków. Dramat
Teraz tak patrze w tle po lewej na tego mężczyznę, czy nie przypomina wam kogoś ?
To Koleje Dolnośląskie, więc powinna być kulturka. Swoją drogą, Wrocław - Szklarska w 3h to już niezły czas jak na pociąg.
Około 150 km w 3 h to jest niezły czas?
No cóż, szybciej niż rowerem.
Przypomina się dowcip na temat ekspresu “błękitna strzała” z Tarnowa do Szczucina.
Konduktor zobaczył z pociągu babcię idącą drogą i woła:
“Babciu wsiadajcie, nóg szkoda”
A babcia na to:
“Nie panocku, bo mi się na targ śpieszy”
Panie w 3 godz. to i z Krakowa można dojechać… autem