HotZlot 2016 - wątek ogólny

Hej,

Świetnie, że się zobaczymy, Arehu. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Takim to dobrze, już mogą się pakować i odliczać czas do HZ. 

Miłej zabawy. 

Miesiąc przed wyjazdem to pakują się chyba najwięksi desperaci :stuck_out_tongue:

No to w tym roku “Drużyna Pierścienia” stolikowego nie będzie miała braków :stuck_out_tongue: Byle tylko na miejscu były stoliki z możliwością manualnej manipulacji… :stuck_out_tongue:

Nie liczyłbym na Grimbergena na hotzlocie, ale z drugiej strony 10 rocznica więc tam mam jakąś taką cichą nadzieję :slight_smile:
Tak przy okazji zna ktoś piwo zbliżone wszelakimi walorami do Grimbergen Double, ale tak bardziej dostępne na rynku?

Eee, Grimbergeny były rzeczywiście dobre, ale jest wiele innych piw, które są równie dobre, albo lepsze. Co do belgijskich dubbli to Cieszyn jakiś czas temu puścił piwo rzemieślnicze pod nazwą Dubbel Cieszyński. Jest jeszcze Pielgrzym z Browaru Profesja, Affligem Dubbel. Szukaj po tym samym stylu. Przejdź się do jakiegokolwiek sklepu z piwami kraftowymi i na pewno coś znajdziesz. Teraz tego pełno, a i polecam wyprawę do Tesco - najbardziej chyba z wszystkich marketów poszli w piwa niszowe.

To racja, od kilku miesięcy mają spory wybór piw z małych browarów, jak na takiego molocha. Teraz u mnie jest moda na Modern Drinking z Pinty, polecam jeśli ktoś jeszcze nie pił. http://www.browarpinta.pl/oferta/pinta-modern-drinking-15-5,53.html

Nikt nie kazał, sam chciałem :stuck_out_tongue:

Ziggi ale to nie było do Ciebie tylko do Gutka :wink:

Ws belgów jak powyżsi napisali. A co do Grinbergena na zlocie chyba wolałbym coś lżejszego  :smiley:

Cieszyn, a nie Cieszyń…

Przecież mają w ofercie całkiem przyzwoitego, lekkiego witka.

A to nie wiedziałem :wink: Jakoś w “moich” sklepach nic od nich nie widziałem :slight_smile:

Oj, oj - wybacz literówka. Mam z 20km do Cieszyna - na Birofiliach tam byłem w zeszłym roku :slight_smile:

Opłacone, potwierdzone, mogę oficjalnie powiedzieć że jadę :slight_smile:

I co się chwalisz :stuck_out_tongue:

@Krogulec będzie CD RED albo chociaż Bloober Team lub 11 bit :D?

Ważniejsze czy będzie Adam z Synology :stuck_out_tongue_winking_eye:

Informuję, aby potem nie było “a Ty tu czego”  :stuck_out_tongue:

Do mnie tak co roku mówią :slight_smile:

Wszak każdy zna Twoją słabość do karkówek i umiejętność skutecznego pozbywania się konkurencji w jej zjadaniu, więc… dziwisz się? :stuck_out_tongue: :smiley: