@ziggurad zależy jak będzie na trasie, ale na 13:00 spokojnie powinniśmy być Myślę, że z Wągrowca wystartujemy przed 6:00 tylko musimy się po FadeMinda cofnąć 16km.
Jako pasażer nie zostaje mi nic innego jak dostosowywanie się
Hej,
Nie wiem tylko, gdzie @Maniek_88wszystko to zapakuje. Jadąc w piątkę samochodem w bagażniku za dużo miejsca nie będzie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Musicie jakiś busik zamówić.
Hej,
Nie no, myślę, że tak źle nie będzie. Jechaliśmy w piątkę na Cold Zlot, to i na Hot Zlot się zabierzemy.
PS. Swoją drogą jedziesz na HZ?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jadę.Mogę jeszcze zabrać dwie osoby.
Hej,
Cóż tu dużo napisać - świetna informacja. Do zobaczenia zatem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W jakim terminie po zapłacie na konto jest potwierdzenie o tym że zostałem zapisany na listę HotZlot lub inna forma potwierdzenia?
U mnie różnica między mailem z rejestracji a mailem z potwierdzeniem to 3minuty, odliczając logowanie i wyklikanie to jakieś 2min (o ile płacisz przez payu)
Dostałem mailem z potwierdzeniem rejestracji i płaciłem jako przelew, bo przez payu nie chciała uruchomić się płatność “Płacę z iPKO” bo mieli poważny remont.
jak zwykły przelew to zapewne wzorem poprzednich lat dzień- dwa maks. poczekasz na emailowe “ostateczne potwierdzenie rejestracji”
Dzięki za informację
Jeżeli ktoś płaci przez PayU to potwierdzenie płatności dostajemy online, więc ostateczne potwierdzenie rejestracji jest generowane automatycznie. W przypadku płatności tradycyjnym przelewem zajmuje to 1-3 dni ponieważ trzeba uwzględnić czas na dotarcie środków (gdy zleci się go po południem zwykle dociera następnego dnia) oraz odnotowanie tego faktu przez nas (nie da się tego zautomatyzować, sprawdzamy przelewy ręcznie kilka razy dziennie).
Da się :P
Moglem zrobić przelew dopiero dzis… (znalazlem super miejsce na urlop bez internetow). Poszedł zwykłym przelewem bo payu w ipko nie zadzialalo… Pytanie czy zmieszczę sie w czasie 3 dni na przelew czy moge się tym juz nie przejmować?
Jasne wszystko się, ale w przypadku archaicznego systemu mBanku CompanyNet (nie mylić z normalnym systemem mBanku) jest to 1) bardzo trudne 2) słono kosztuje więc nie ma sensu.
Możesz się tym nie przejmować
O same nowe twarze na HZ
Good morning wszystkim HotZlot-owiczom, szydercom w szczególności, na rok 2016
Serdeczne podziękowania dla Redakcji za pamięć o mojej skromnej osobie, i za zaproszenie na jubileuszowy HotZlot 2016.
Jest mi niezmiernie miło, że będę mógł ponownie spotkać się z Wami, wiem że niektórzy bardzo tęsknili za moim widokiem, więc spełnię tęsknoty niektórych ;))
Wprawdzie nie mogę wziąć urlopu w sezonie urlopowym ;( ale dni HotZlotu są tak ustawione, że powinienem sobie poradzić, wyjazd nocą w piątek po pracy, powrót w poniedziałek w nocy przed pracą he he he
Te ponad 600 km łyknę w jakieś 9 godzin, tak mi się wydaje i to bez zmiennika
Pozdrawiam serdecznie
Do zobaczenia w SP
Jestem jednym z tych co się do tej grupy zaliczają
Będzie mi bardzo miło ponownie się spotkać i pogawędzić przy soczku
Ale fajna niespodzianka…do zobaczyska…