HotZlot 2016 - wątek ogólny

Wczoraj popołudniu wpłaciłem 50 zł na poczcie i mam nadzieję, że dojdzie na czas.

Pozdrawiam.

@Golden Finger - super. Do zobaczenia!

Zawsze HZ był bardzo promowany na portalu, a teraz … na głównej stronie w okienkach nie ma, a sam news schowany na 3 stronie. 

Szkoda.

Nie chcę Cię martwić, ale na poczcie przelewy potrafią iść grubo ponad tydzień.

Mądry polak po szkodzie, ja też na pierwszy zlot wybrałem pocztę - trochę nerwów, ale koniec końców jakoś się udało zarejestrować (mimo że przelew dotarł po terminie :P) ;)

@skandyn @Areh @drobok

Może więc warto wysłać do Redakcji skan przekazu pocztowego. Zawsze to jakieś potwierdzenie.

Czy wiadomo już kto będzie producentem soku jabłkowego dostępnego na tegorocznym zlocie?

Aż dziw, że to arcyważne pytanie pada dopiero teraz :smiley:

Liczyłem na to że zada je ktoś inny.

Zasłużona (w końcu dla Piwowara) możliwość przypadła Tobie :wink:

Nie ma takiej potrzeby - w przypadku osób, które otrzymały zaproszenie i się zarejestrowały zwykle upewniamy się przed usunięciem jeżeli nie dotarła płatność bo różne sytuacje się zdarzają…

Niespodziewanka :wink: Biorąc jednak pod uwagę cenę nie spodziewajcie się wyszukanego trunku w rodzaju Grimbergena (mamy zresztą co do niego nieco mieszane odczucia bo piwo w smaku znakomite, ale woltaż nieco wysoki i przez to za szybko łupało w głowę)

Browar AREH :slight_smile: Słyszałem, że mają doskonałe piwo :smiley:

Wylosowane, przelane i zaklepane to zostało mi się jeszcze z Wami przywitać :slight_smile:

Rzemieślnicze, z małego browaru, bez konserwantów i pasteryzacji :stuck_out_tongue:

Prosto z nad morza :stuck_out_tongue:

Żebym to ja miał takie moce przerobowe. Niestety, na HZ jest zawsze zakaz wnoszenia swojego alko, więc nici z tego.

10 HotZlot i moja 10 rocznica rejestracji na DP - rok jubileuszów :slight_smile:

Bo pewnie zarejestrowałeś się tylko po to, żeby załapać się na pierwszy Zlot :stuck_out_tongue:

Nie miałem jeszcze wtedy 18, więc gdzie mi tam na zlot wtedy :P 

Hotelowi Olimp przydałaby się chyba  nowa strona :smiley:

@Kristov_pl  @wojtekadams gramy? :smiley:

Ciekawe czy redakcja coś z tego wykorzysta :smiley: