HotZlot 2016 - wątek ogólny

ja chętnie, tym razem nawet wezmę swoją rakietkę :slight_smile:

Możemy sobie postrzelać.

W sumie to zawsze strzelaliśmy… szkłem w szkło przy okazji kolejnych toastów :smiley: :stuck_out_tongue: A tak serio, to generalnie zawody strzeleckie byłyby kapitalne! :slight_smile:

Mogę się przywitać i potwierdzić, że już zapłacony i potwierdzam przybycie do Szklarskiej. Nie wiem jeszcze jak, ale coś wymyślę.

Golden miło wiedzieć, że będziesz.

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Ja już wiem czym pojadę na zlot…

Ferrari.png

Hej,

Ciekawe od kiedy Ferrari kosztuje niespełna 33 000 PLN?! :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

1 polubienie

Ogłoszenie parafialne:

Przykro mi to pisać, ale nastąpił błąd w cenie opłaty za przedłużenie pobytu od poniedziałku do wtorku. W kalkulacji otrzymanej z ośrodka Olimp przeoczyłem jedno ze świadczeń, co skutkowało błędnym wyliczeniem ceny. Mea culpa.

Ostatecznie całkowity koszt uczestnictwa w programie rozszerzonym HotZlotu 2016 wyniesie nie 125 zł, a 144 zł (wliczając w to opłatę miejscową). 

Oczywiście jeżeli ktoś chciałby z tego powodu zrezygnować z przedłużenia to nie ma problemu.

Przepraszam za zamieszanie.

Myślę, że za 19 złotych świat się nie zawali

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

No tak, za możliwość oddychania świeżym powietrzem trzeba zapłacić :slight_smile: @Krogulec puśćcie może maila, bo nie wszyscy wchodzą na forum i później może być zdziwko.

1 polubienie

Dokładnie - zwłaszcza, że w Zamku na Skale płaciliśmy po 150 zł i jakoś każdy z nas przeżył. 

chore państwo by za powietrze płacić ;p 

Spoko, przecież to żaden problem - nic się nie stało :slight_smile:

Ja się zapisałem na przedłużenie w ciemno, nawet nie sprawdzając kosztów :smiley: Dopiero się dowiedziałem ile w tym roku będzie kosztować - i mimo podwyżki taniej niż zakładałem :slight_smile:

Krzyś, przecież Tobie rakietka wtedy nie była potrzebna :wink:

Ja zostaję na rozszerzonym. Raz nie zostałem i to jedyna decyzja w życiu, której żałuję :wink:

Maila napisałem równolegle z postem na forum tylko lisek musiał go jeszcze wysłać

BTW, różnica nie wynika z opłaty miejscowej tylko z przeoczenia kosztów jednej pozycji na liście świadczeń za tę dobę (są tam ujęte przerwa kawowa, obiad, kolacja przy ognisku, nocleg, śniadanie i opłata miejscowa).

Hej,

Szczególnie w Krakowie. :stuck_out_tongue:

@Krogulec- Też myślę, że nikogo te 19 PLN nie zbawi; nikogo też śmierć - głodowa ma się rozumieć - nie czeka z powodu podwyżki. Co najwyżej starczy na nieco mniej soczków jabłuszkowych. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

@Dimatheus no w Krakowie to się słono płaci- zdrowiem :stuck_out_tongue:

A widzisz, bo to jedno z niewielu miejsc na świecie, gdzie picie wódki jest zdrowsze niż oddychanie.  :smiley: Taka zaleta :wink:

Ja również zapisałem się na rozszerzony nie znając kosztów. Dla mnie jak i dla wielu to żaden kłopot, ale będąc już na 6 HZ i 2 CZ wiem, że z pewnością znaleźli by się tacy, którzy byliby oburzeni kilkunasto procentową podwyżką :smiley: