HotZlot 2016 - wątek ogólny

Ale na szczęście Overa już nie ma z nami :smiley:

Będę mógł wejść na teren zlotu ze selfie stickiem? 

Zadaje pytanie, bo powoli tworzę listę tego co mam wziąć 

A po co Ci on tam? :wink:

pytam z ciekawości :slight_smile:

Zawsze możesz z nim wejść na teren ośrodka ale nie oznacza to że koniecznie z nim wrócisz :) 

Spoko, bo ostatnio na teren basenu nie mogłem wejść bo stwierdzili że to “pałka teleskopowa” i dlatego się pytam. 

Twoja sprawa ale wiem, że niedługo z nią pochodzisz. A jak kilka razy kogoś nawet niechcący nią zaczepisz, to może się okazać że będziesz ją miał połamaną. Odpuść sobie. Nie będziesz miał czasu bawić się kijkami.

Ok dzięki za radę 

Nie takie cuda przywozili zlotowicze, tak że przypuszczam że kijek do samojebek na nikim większego wrażenia nie zrobi :stuck_out_tongue:

Dokładnie tak. Chcesz zabrać sticka to zabieraj :wink:

Pewnie tak, ale jeśli okaże się, że ktoś ma większy selfie stick, to będzie wstyd, a po co ci to :stuck_out_tongue:

Jak zobaczysz sprzęt foto co niektórych to ci ten kijek opadnie :stuck_out_tongue:

Kijek do selfie to przeżytek. Trzeba zacząć przywozić że sobą drony. To zabawka godna HotZlotu.

Dokładnie :smiley: Idź z duchem czasu :slight_smile:

Cholercia, byłbym zapomniał, muszę zabrać karabin do strącania dronów :wink:

Hej,

@Pangrys- Spoko, spoko - postaram się wziąć moją niewielką wyrzutnię z rakietami ziemia-powietrze. :stuck_out_tongue:

@rgabrysiak- To jak to w końcu z Tobą będzie w tym roku? Pojawisz się na zlocie czy nie?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Chyba zamocuję harpun do mojej lustrzanki. 

pewnie do odpędzania karkówkożercy :wink:

No dobra, wystarczy…chłopak się już na pewno zreflektował i nie będzie zabierał tego “patyka”… k045.gif

E, może się przydać do strącania dronów.

Albo trzymania kiełbasy na ognisku :slight_smile: