HotZlot 2016 - wątek ogólny

Miałem na liście co mam zabrać i pytałem się czy można wejść, bo miałem ostatnio problem z ochroną basenu i stwierdzili że “pałka teleskopowa”. Nie mogłem wejść na obszar odkrytego basenu do czasu aż nie będzie w torbie kijka. I nie wiedziałem że pytanie będzie takie kontrowersyjne i nie zabieram kijka :slight_smile:

I tym optymistycznym akcentem, zamykamy ten panel dyskusyjny… k045.gif

Czekamy na kolejne pytania, coby znowu sobie postów ponabijać.

Hej,

Wypadałoby więc zapytać, czy sól będzie, czy brać ze sobą jakiś zapas. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Mało masz grot solnych w Szklarskiej ?

Myślę że po pierwszej wpadce drugi raz coś takiego się nie powtórzy.

@Pangrys chcesz wypowiedzieć wojnę ? Tylko nie mów, że chcesz zabijać śmiechem ?

Dobra. Zabiorę ze sobą kilka butli z podtlenkiem azotu :wink:

Hej,

I że co? Mam lizać w nich ściany? :stuck_out_tongue:

Ale historia uwielbia zataczać kręgi. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Udekorowałem ekran monitora w pracy przy parsknięciu śmiechem :smiley:

Dobra ściana nigdy nie jest zła :stuck_out_tongue:

Dłuto + wiaderko = zabawa dla całej społeczności.

Hej,

Czyli pozycja “rozgrywki” w agendzie zlotu nabiera zupełnie nowego wymiaru. Wow!

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Dimatheus tak, rozgrywki w skuwaniu soli na czas :stuck_out_tongue:

zlizywaniu, już zostało to ustalone! :slight_smile:

Tequila by do tego była dobra.

Dlaczego zawsze oskarża się mnie o najgorsze ?? :stuck_out_tongue:

Kto Cię oskarża o najgorsze? Że niby ja? To jakieś pomówienia :stuck_out_tongue:

@Dimatheus moja nieaktywność w Hot Zlotowych wątkach mówi sama za siebie, więc chyba już znasz odpowiedź. Reszty nie ma sensu komentować.

Hej,

Zraniłeś mnie. Zraniłeś i to na wskroś. Znów nie będzie Cię, a przecież okazja naprawdę wyśmienita… Wiem, wiem… Sesja… :stuck_out_tongue:

Po prostu kogoś trzeba.

Pozdrawiam,
Dimatheus

W sesje to są coldzloty, czasem i hotzloty (w pierwszej połowie lipca) więc korzystaj, okazja może sie nie powtórzyć