U mnie jeszcze żaden zlot (niezależnie od jego temperatury) nie zderzył się z terminem sesji
co z ciebie za student jak od razu wszystko zdajesz ;p
Po prostu poprawkową sesję mam we wrześniu
Porządny student nie chadza na poprawkowe, więc HZ mógłby być we wrześniu.
ale wtedy nie byłby taki HOT jak w środku lata ;p
Szach Mat
co przegrałem? ;p
A czy HZ jest imprezą studencką, że terminy mają być ustawiane specjalnie pod nich?
Przede wszystkim sesja jest mniej ważna niż zlot… Z tego założenia należy wychodzić
No i prawidłowo przedstawiona sprawa
Ja nie mówię że mają być ustawione, po prostu raz się termin trafił to trza korzystać Nie pasuje mi to nie jadę - proste
Jako absolwent dziś mogę ją tylko wspominać. Z mojej strony EOT.
ps. udanego zlotu.
Hej,
Zdecydowanie!
W takim razie tym bardziej nie rozumiem. Ale nie można zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiale.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Skończył studia i jako nowy pracownik urlopu nie dostał
Weźcie, nie ma co roztrząsać tylko uszanować decyzję @rgabrysiak - widocznie ma swoje powody, które uniemożliwiają mu pojawienie się na HZ.
Hej,
Zgadza się - my szanujemy tę decyzję, tylko nie do końca ją rozumiemy, bo to już kolejny raz @rgabrysiak wymiguje się od zlotu. A tak bardzo chciałbym poznać go face 2 face. Czasami mamy przecież zupełnie inne wyobrażenia o osobach znanych tylko z sieci. Ale oki, kończę już ten temat. Mam nadzieję, że kiedyś uda się nam poznać poza siecią.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zgadzam się z przedmówcą - na żywo niektórzy są zupełnie inni niż online Czasem zaskakująco wypada konfrontacja żywego człowieka z Nickiem i awatarem na jego identyfikatorze.
Ciekawym “eksperymentem” był brak identyfikatorów na ostatnim ColdZlocie. Efekt? Po rozpoczęciu i rozdaniu dyplomów podszedł do mnie jeden z uczestników i zapytał: “to Ty jesteś Cebula?” I nie był w tym jedyny
Może “k” na końcu nie dosłyszałeś
Bo do Kamila raczej nie jesteś podobny
Na CZ były kiedykolwiek identyfikatory?
Wiem, że nie jestem podobny
W 2015 były.
Zawsze! (na dwóch, na których byłem)
@rgabrysiak zawiodłem się , myślałem, że będzie dane w końcu pogadać…
Widać nie dla mnie myślenie