HotZlot 2016 - wątek ogólny

U mnie jeszcze żaden zlot (niezależnie od jego temperatury) nie zderzył się z terminem sesji :stuck_out_tongue:

co z ciebie za student jak od razu wszystko zdajesz ;p

Po prostu poprawkową sesję mam we wrześniu :smiley:

Porządny student nie chadza na poprawkowe, więc HZ mógłby być we wrześniu.

ale wtedy nie byłby taki HOT jak w środku lata ;p

Szach Mat :stuck_out_tongue:

co przegrałem? ;p

A czy HZ jest imprezą studencką, że terminy mają być ustawiane specjalnie pod nich?

Przede wszystkim sesja jest mniej ważna niż zlot… Z tego założenia należy wychodzić :stuck_out_tongue:

No i prawidłowo przedstawiona sprawa :stuck_out_tongue:

Ja nie mówię że mają być ustawione, po prostu raz się termin trafił to trza korzystać :stuck_out_tongue: Nie pasuje mi to nie jadę - proste :stuck_out_tongue:

Jako absolwent dziś mogę ją tylko wspominać. Z mojej strony EOT.

ps. udanego zlotu.

Hej,

Zdecydowanie!

W takim razie tym bardziej nie rozumiem. Ale nie można zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiale.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Skończył studia i jako nowy pracownik urlopu nie dostał :stuck_out_tongue:

Weźcie, nie ma co roztrząsać tylko uszanować decyzję @rgabrysiak - widocznie ma swoje powody, które uniemożliwiają mu pojawienie się na HZ.

Hej,

Zgadza się - my szanujemy tę decyzję, tylko nie do końca ją rozumiemy, bo to już kolejny raz @rgabrysiak wymiguje się od zlotu. A tak bardzo chciałbym poznać go face 2 face. Czasami mamy przecież zupełnie inne wyobrażenia o osobach znanych tylko z sieci. Ale oki, kończę już ten temat. Mam nadzieję, że kiedyś uda się nam poznać poza siecią.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Zgadzam się z przedmówcą - na żywo niektórzy są zupełnie inni niż online :slight_smile: Czasem zaskakująco wypada konfrontacja żywego człowieka z Nickiem i awatarem na jego identyfikatorze.

Ciekawym “eksperymentem” był brak identyfikatorów na ostatnim ColdZlocie. Efekt? Po rozpoczęciu i rozdaniu dyplomów podszedł do mnie jeden z uczestników i zapytał: “to Ty jesteś Cebula?” :smiley: I nie był w tym jedyny :stuck_out_tongue:

Może “k” na końcu  nie dosłyszałeś :wink:

Bo do Kamila raczej nie jesteś podobny :slight_smile:

Na CZ były kiedykolwiek identyfikatory?

Wiem, że nie jestem podobny :smiley:

W 2015 były.

Zawsze! (na dwóch, na których byłem)

@rgabrysiak zawiodłem się , myślałem, że będzie dane w końcu pogadać…

Widać nie dla mnie myślenie :stuck_out_tongue: :smiley: