HotZlot 2016 - wątek ogólny

Dziękuję Redakcji za zaproszenie, ale z uwagi na kilka problemów nie będę mógł wziąć udziału w tegorocznym HZ. Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej zabawy!! pozdrawiam

Hej,

W sumie na ostatnim Cold Zlocie brak identyfikatorów bardzo nie przeszkadzał, bo niemal wszyscy się znali. Było tylko kilka nowych twarzy - szybko dało się zapamiętać, kto jest kim. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Fakt, coś pokręciłem, mam jeden ID z CZ, teraz nie było ID, zakręciłem się :slight_smile:

Hej,

@Semtex- pytanie, czy na pierwszym CZ były identyfikatory czy nie. Moderatorów z forum na pierwszym zimowym zlocie bowiem nie było.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Na pierwszym CZ nie było identyfikatorów, jedyne na 2 CZ były, w tym roku (3 CZ) zaś nie było.

Swoją drogą to jakoś mało dyskusji w tym roku w tym temacie. Wątek istnieje od dwóch tygodni i ledwo niecałe 20 stron.

Hej,

A no słabiutko. Ale w ogóle widać, że mniej osób w wątku się udziela. Czyżby jakieś wypalenie? Nie wierzę.

Pozdrawiam,
Dimatheus

co zrobić widać ludzie mają inne zajęcia :stuck_out_tongue:

Hej,

No tak, praca, szkoła, studia… Oooops, dwa ostatnie to chyba nie bardzo.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Urlop :slight_smile:

Żniwa :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Dimatheus

Ja dzisiaj byłem zajęty staniem w korku, najpierw za kombajnem, a później jak wracałem z Soliny :slight_smile:

Hej,

Faktycznie, żniwa to bardzo wyczerpująca sprawa. Mam nadzieję, że nie masz zbyt wielu hektarów ze zbożem. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Weekendowa przeprowadzka!

Kurde, już niedużo czasu zostało :wink:

A no, jeszcze niecałe dwa tygodnie! :slight_smile:

A u mnie temat przeprowadzki na szczęście prawie zamknięty. W sumie to nie prawie, bo skoro swoje centrum dowodzenia uporządkowałem to chyba koniec…  A co, pochwalę się :smiley: (robione kalkulatorem :()

brk.jpeg

A po co Ci dwa monitory? Chyba że to nie są monitory.

To jeden, złamany na dwa w ramach desperacji przeprowadzkowej.

@lordjahu ma rację, często przy przeprowadzce coś się zniszczy…

Ja swojego stanowiska jeszcze nie rozstawiłem, mam nadzieję że dzisiaj mi się uda. Jeszcze internetu nie mam :frowning:

Na jednym ciężko już się pracuje :slight_smile:

Oj tak, zawsze się coś zniszczy… :frowning: A Internet to w sumie radiowo mam już podpięte, w piątek UPC zapuka do drzwi ze swoim :wink:

Hej,

@Acorus- Ja też przy muzyce pracuje na dwóch monitorach: na jednym główne okno DAWa, a na drugim mikser z efektami. Jest wygodnie i nie trzeba cały czas przeskakiwać między poszczególnymi oknami.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Taki muzykalny to nie jestem.