Dziękuję Redakcji za zaproszenie, ale z uwagi na kilka problemów nie będę mógł wziąć udziału w tegorocznym HZ. Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej zabawy!! pozdrawiam
Hej,
W sumie na ostatnim Cold Zlocie brak identyfikatorów bardzo nie przeszkadzał, bo niemal wszyscy się znali. Było tylko kilka nowych twarzy - szybko dało się zapamiętać, kto jest kim.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Fakt, coś pokręciłem, mam jeden ID z CZ, teraz nie było ID, zakręciłem się
Hej,
@Semtex- pytanie, czy na pierwszym CZ były identyfikatory czy nie. Moderatorów z forum na pierwszym zimowym zlocie bowiem nie było.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Na pierwszym CZ nie było identyfikatorów, jedyne na 2 CZ były, w tym roku (3 CZ) zaś nie było.
Swoją drogą to jakoś mało dyskusji w tym roku w tym temacie. Wątek istnieje od dwóch tygodni i ledwo niecałe 20 stron.
Hej,
A no słabiutko. Ale w ogóle widać, że mniej osób w wątku się udziela. Czyżby jakieś wypalenie? Nie wierzę.
Pozdrawiam,
Dimatheus
co zrobić widać ludzie mają inne zajęcia
Hej,
No tak, praca, szkoła, studia… Oooops, dwa ostatnie to chyba nie bardzo.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Urlop
Żniwa
Ja dzisiaj byłem zajęty staniem w korku, najpierw za kombajnem, a później jak wracałem z Soliny
Hej,
Faktycznie, żniwa to bardzo wyczerpująca sprawa. Mam nadzieję, że nie masz zbyt wielu hektarów ze zbożem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Weekendowa przeprowadzka!
Kurde, już niedużo czasu zostało
A no, jeszcze niecałe dwa tygodnie!
A u mnie temat przeprowadzki na szczęście prawie zamknięty. W sumie to nie prawie, bo skoro swoje centrum dowodzenia uporządkowałem to chyba koniec… A co, pochwalę się (robione kalkulatorem :()
A po co Ci dwa monitory? Chyba że to nie są monitory.
To jeden, złamany na dwa w ramach desperacji przeprowadzkowej.
@lordjahu ma rację, często przy przeprowadzce coś się zniszczy…
Ja swojego stanowiska jeszcze nie rozstawiłem, mam nadzieję że dzisiaj mi się uda. Jeszcze internetu nie mam
Na jednym ciężko już się pracuje
Oj tak, zawsze się coś zniszczy… A Internet to w sumie radiowo mam już podpięte, w piątek UPC zapuka do drzwi ze swoim
Hej,
@Acorus- Ja też przy muzyce pracuje na dwóch monitorach: na jednym główne okno DAWa, a na drugim mikser z efektami. Jest wygodnie i nie trzeba cały czas przeskakiwać między poszczególnymi oknami.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Taki muzykalny to nie jestem.