No programiści też uwielbiają dwa monitory
Jeżeli ktoś chociaż przez chwilę pracował przy dwóch monitorach, to później ciężko wrócić do jednego. Nie dotyczy to tylko muzyków czy programistów.
Hej,
No nie wiem, czy nie dotyczy muzyków. Ciężko by mi teraz było pracować na jednym monitorze. Wszystko byłoby mega napchane na jednym ekranie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Panowie, ratujcie - chciałbym przedłużyć pobyt (jeśli to jeszcze możliwe), jednak zapodziałem maila, na który miałbym to napisać. Pomoże ktoś?
Hej,
Ten sam adres, z którego dostałeś mail’a z zaproszeniem i potwierdzeniem rejestracji.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ulala, lista partnertów się poszerzyła :-))))
Hej,
No tak, mamy partnerów wspomagających.
Pozdrawiam,
Dimatheus
11bitstudios jako partner yeah
No no, robi się coraz ciekawiej
Nie musisz już pisać, zaznaczyłem u Ciebie przedłużony pobyt.
Ajjć, już zdążyłem napisać
Tak czy siak bardzo dziękuję za szybką reakcję.
Lisek jest jak Terminator. Zabójczo skuteczny …
No i teraz przedłużą Ci dwa razy, za podwójną cenę…
Ale co tam, Król się bawi, złotem płaci!
Tyle że to drugie przedłużenie będzie po normalnej cenie hotelu
A jakże - pierwszy raz, więc trzeba zaszaleć
Na cztery HotZloty, na które mnie zaproszono, tylko za pierwszym razem nie zostałem na część rozszerzoną i był to ostatni taki wypadek
Hej,
Ja do rozszerzonego miałem kilka podejść. Ale jak zostałem pierwszy raz, tak teraz nie wyobrażam sobie zlotu bez programu rozszerzonego. Zresztą jeden z moich zlotów składał się wyłącznie z rozszerzonego programu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Mi zdarzyło się bodajże dwa razy nie być na HZ. Ale rozszerzona część jest moim zdaniem obowiązkowa, choćby po to - żeby odpocząć z lekka po podstawowej
Szef jeszcze nie wie że mi da urlop na rozszerzenie… Może wypadałoby go poinformować?
Hej,
Wypadałoby. A jak nie to urlop na żądanie bądź dzień opieki na dziecko, jeśli takowe do 14 lat posiadasz.
Pozdrawiam,
Dimatheus