Jest jest - przepraszam nie zauważyłem
Właśnie znalazłem tę samą informacje :P
Dobra, ale nie ma co tutaj dyskutować - trrzeba iśc do bankomatu…
Tak z innej baczki - nie dałem dzisiaj żadnego lajka, a pokazuje mi się komunikat, że już wykorzystałem dzisiejszy limit…
Jak wejdziesz w profil to widać co ostatnio lubiłeś
Ostatnie polubienia dałem wczoraj, czyli limit dotyczy nie dnia, tylko doby, a więc komunikat trochę mylący
W Wieśka co prawda nie grałem ale do bety Gwinta się zapisałem więc wypadałoby ogarnąć jak się w to gra Więc możesz mnie zapisać
Tak więc miniblog ruszył http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot
Pamiętajcie, że jeżeli wysyłacie mailem na adres live@hotzlot.pl, to musicie to robić z adresu wpisanego w profilu ewentualnie z adresu który użyliście przy rejestracji na HotZlot. Pamiętajcie też, że między wysłaniem a opublikowaniem na stronie jest poślizg, więc nie wysyłajcie ponownie maili
Czyli mogę zacząć się pakować. Tylko jeszcze jakiegoś kota muszę znaleźć
Kota i skarpetki
Ja już wymieniłem chłodnicę - jeszcze tylko skończę robisz szafę w miejsce ściany i będę miał oficjalne błogosławieństwo mojej drugiej połówki na wyjazd.
Możecie już doceniać jak bardzo staram się, żeby z Wami się spotkać
Hej,
Dałem Ci lajka, więc może teraz będziesz też w stanie go dać.
Ja wymieniłem elektrykę, rozrząd i sprzęgło. Nie wiem tylko, czy córka mnie puści…
Pozdrawiam,
Dimatheus
A ja mam za dwa tygodnie ślub i zostało sporo rzeczy do ogarnięcia, a ja jadę na zlot… Także doceńcie moją obecność :P
Bo zlot ważniejszy od jakiegoś ślubu Ale oczywiście doceniamy
Hmm …
Robimy Panieński na HZ ??
Co prawda jeden panieński już miałam… ale… czemu nie
Ale nie z nami
A ja sie spakuje jutro rano niemniej 3 śliwki i walizka pokera już stoją przy drzwiach żeby przypadkiem nie zapomnieć reszta rzeczy to nieistotne drobiazgi
Hej,
Ja bardzo doceniam.
W sumie wsiadasz ostatni, więc jak się nie zmieszczą do samochodu, będą musiały zostać na Śląsku.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak sie nie zmieszcze to pojade swoim bo okazuje sie że jednak bedzie dostępne :P
zawsze możesz zabrać rzeczy a zostawić pasażera