HotZlot 2016 - wątek ogólny

Jest jest - przepraszam nie zauważyłem :slight_smile:

Właśnie znalazłem tę samą informacje :P 

Dobra, ale nie ma co tutaj dyskutować - trrzeba iśc do bankomatu…

Tak z innej baczki - nie dałem dzisiaj żadnego lajka, a pokazuje mi się komunikat, że już wykorzystałem dzisiejszy limit… :smiley:

Jak wejdziesz w profil to widać co ostatnio lubiłeś :wink:

Ostatnie polubienia dałem wczoraj, czyli limit dotyczy nie dnia, tylko doby, a więc komunikat trochę mylący :slight_smile:

W Wieśka co prawda nie grałem ale do bety Gwinta się zapisałem więc wypadałoby ogarnąć jak się w to gra :stuck_out_tongue: Więc możesz mnie zapisać :stuck_out_tongue:

Tak więc miniblog ruszył http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot

Pamiętajcie, że jeżeli wysyłacie mailem na adres live@hotzlot.pl, to musicie to robić z adresu wpisanego w profilu ewentualnie z adresu który użyliście przy rejestracji na HotZlot. Pamiętajcie też, że między wysłaniem a opublikowaniem na stronie jest poślizg, więc nie wysyłajcie ponownie maili :slight_smile:

Czyli mogę zacząć się pakować. Tylko jeszcze jakiegoś kota muszę znaleźć :smiley:

Kota i skarpetki :stuck_out_tongue:

Ja już wymieniłem chłodnicę - jeszcze tylko skończę robisz szafę w miejsce ściany i będę miał oficjalne błogosławieństwo mojej drugiej połówki na wyjazd.

Możecie już doceniać jak bardzo staram się, żeby z Wami się spotkać :smiley:

Hej,

Dałem Ci lajka, więc może teraz będziesz też w stanie go dać. :slight_smile:

Ja wymieniłem elektrykę, rozrząd i sprzęgło. :slight_smile: Nie wiem tylko, czy córka mnie puści… 

Pozdrawiam,
Dimatheus

A ja mam za dwa tygodnie ślub i zostało sporo rzeczy do ogarnięcia, a ja jadę na zlot… Także doceńcie moją obecność :P 

Bo zlot ważniejszy od jakiegoś ślubu :wink: Ale oczywiście doceniamy :slight_smile:

Hmm …

Robimy Panieński na HZ ?? :wink:

Co prawda jeden panieński już miałam… :stuck_out_tongue: ale… czemu nie :wink:

Ale nie z nami :slight_smile:

A ja sie spakuje jutro rano :slight_smile: niemniej 3 śliwki i walizka pokera już stoją przy drzwiach żeby przypadkiem nie zapomnieć :stuck_out_tongue: reszta rzeczy to nieistotne drobiazgi :stuck_out_tongue:

Hej,

Ja bardzo doceniam. :slight_smile:

W sumie wsiadasz ostatni, więc jak się nie zmieszczą do samochodu, będą musiały zostać na Śląsku. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Jak sie nie zmieszcze to pojade swoim bo okazuje sie że jednak bedzie dostępne :P

zawsze możesz zabrać rzeczy a zostawić pasażera :wink: