Hej,
Spoko, myślę, że spokojnie się zmieścimy.
W sumie i to jest jakiś pomysł…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Spoko, myślę, że spokojnie się zmieścimy.
W sumie i to jest jakiś pomysł…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Tak z ciekawości, wie ktoś ile kosztuje podtlenek LPG tam w tych okolicach?
Ja do ostatniej minuty ostro pracowałam, masakra dzisiaj była, bo miałam awanse zawodowe nauczycieli teraz już po obiedzie można ogarnąć auto, bankomat, ostatnie zakupy i się pakować. Uff.
Lisku podlinkuj jeszcze pod przycisk “Relacja” i go uaktywnij na stronie głównej HZ
Pakowanie pełną parą!
Ja już jestem spakowany
pakować to się należy jutro rano
Ta… jak ja już podróż na zlot rozpocząłem Po pracy nie wracam już do domu Ciężko było by mi się pakować jutro rano
Jutro rano, to ja już będę prawie 300 km bliżej Szklarskiej
Ostatnia prosta…zaliczę tylko jeszcze wieczorem V Międzynarodowe Dni Kultury Romskiej w Krakowie…później grzecznie “lulu”, spakowany jestem…no i rano nie pozostanie nic innego tylko komenda znana wszem i wobec z “Czterech pancernych mit hund”… “pajechali”…
Hmm … Oczekiwałem innej komendy
Np. Szarik do wozu
ogólnie nad stroną relacji by trzeba popracować, nie można odpowiadać na komentarze z @, ani cytować ale z drugiej strony relacja jest odpalana tylko na czas zlotu więc rozumiem “prowizorkę”
Docent naprawił terminale kart
Tak się stanie jutro z rana.
Przy okazji, kartami będzie jednak można płacić. Stosowny mailing poszedł do wszystkich.
Hehe, a prowizje przez bank już skasowane żartuję oczywiście - dobra wiadomość!
Może jeszcze frytki z dostawą do domu? Nie nazywałbym tego prowizorką, aplikacja podstawowe założenia spełnia. Nie czepiałbym się detali czy braku jakichś “udogodnień”… Przy organizacji zlotu jest pierdyliard ważniejszych rzeczy do ogarnięcia niż cytowanie lub odpowiadanie na komentarze do konkretnego usera
czepiłeś się, prowizorka jest w cudzysłowie i wiem że inne rzeczy są ważniejsze przy tego typu imprezie (np sól na stole;), zwłaszcza że strona działa tylko kilka dni w roku i nie wiem czy jest nawet sens to poprawiać
Ważne, że działa
Dostałem dzisiaj info że na miejscu nie można płacić kartami kuźwa i ile mam gotówki ze sobą zabrać? ehh 21 wiek
edit:
Już można płacić