Karty działały cały czas (przynajmniej moja). Problem był z płatnościami nimi
Ludzie! Czy ktoś z was posiada u siebie takie, lub podobne, “narzędzia” do zdejmowania szybki / digitizera ze smart-phone’ów, no i czy może zabrać na zlot? mój phone w potrzasku Ostatnimi dniami wszystko mi się w życiu ‘chrzani’ (dosłownie? ;p), dziś przyszła do mnie szybka do mojej Lumii, ale sprzedawca - jak tłumaczy - ‘zapomniał’ o dołączeniu narzędzi i dośle je w późniejszym terminie, a mi zależałoby by ekran/dotyk działał już jutro
Pomożecie? procedurę wymiany szybki znam, bo już to przerabiałem, ale potrzebowałbym narzędzi i suszarki lub alkoholowego oddechu na tę szybkę ;D
@Pangrys się znęca nad dyskiem ode mnie…
@Ufolec na braki “alkoholowego oddechu” na pewno nie będziesz musiał narzekać
Oo, Pangrys, te foto widziałem w HotZlotowej relacji 2016, ale nie przyjrzałem się, że masz tam “otwieracz” do wyłamywania, yy… znaczy, naprawy telefonów a śrubokręt/wkrętak typu torx powinienem gdzieś mieć, bo też będzie mi potrzebny :)
Mendy i kostki do gry też mam spakowane
oki! zatem serwisant w gotowości, w każdym miejscu i sytuacji
to się do ciebie zgłoszę, dzięki
Problem okazał się bardziej prozaiczny, ale mniejsza o szczegóły
Hej,
Najważniejsze, że działa.
Teraz po ciężkim dniu z OPE, czas na szybkie pakowanie i przespanie się, bo na zlocie nie będzie na to czasu. I przed ósmą wyjazd na Hot Zlot.
Pozdrawiam.
Dimatheus
Ja jeszcze czekam aż @ruuuda_m dotrze, bo jej autobus zaliczył spore opóźnienie, niestety będzie musiała jeszcze poczekać na pociąg w Hanowerze, czyli jak pójdę spać to będzie około godziny 0:00, 5:30 planuję ruszyć
Będziemy czekać na miejscu i napijemy się złocistego
Wiem, że Pangrys zabrał już zabawki, ale ja też wezmę, dokładnie te z fotki Plus ■■■■■ obowiązkowo!
Dobra wiadomość jest taka, że będzie można brać piwo na nicka/pokój, co
w tym ośrodku nie jest normą
Widzę, że Redakcja DP rozwiązuje na miejscu wszelkie problemy
Co niektórzy mogą być przez to mocno zdziwieni przy wymeldowywaniu się
Taa, a jak się nie pilnujesz to możesz nadmiarowo zapłacić - mnie ostatnio tak chcieli wydymać
Koty i skarpetki już są
W końcu…
Dobra czas spać. Do zobaczenia Jutro mili państwo.