HotZlot 2016 - wątek ogólny

Taka “specyfika”  w kontaktach interpersonalnych jak tam, już się nie powtórzy… k045.gif

nie mów hop :slight_smile:

AAAaaa JADĘ!!!

Dziękuję Redakcjo!!!

Hej,

@ziggurad- Świetna wiadomość. Zatem do zobaczenia za miesiąc. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Ziggi da radę zamówić Grimbergenów kilka u ciebie z odbiorem na HZ? :slight_smile:

Dzięki redakcjo za wyróżnienie!

Hej,

A no to widzę, że śląska ekipa rośnie w siłę. Jest dobrze. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Teraz tylko odprawiać modły, żeby w dniach hotzlotu była ciutkę ciekawsza pogoda.

Screenshot_2016-07-14-14-29-45_com.miui.weather2.png

Hej,

Ale chyba z tą prędkością wiatru w apce na jutro coś jest nie tak. Chyba że faktycznie takie porywy w Szklarskiej się zdarzają.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Hmm, pytanie czy jest sens żebym ja zamawiał, wiózł Tobie na HZ a Ty z powrotem do chaty :wink: Do tego nie wiem jeszcze jak będę jechał.

Do pomyślenia, ale jak by co stąd możesz bezpośrednio zamówić

http://www.smakpiwa.pl/pl/searchquery/grimbergen/1/full/5?url=grimbergen

Appka zaciąga z accuweather tam z kolei takiej prędkości wiatru nie widzę więc trudno powiedzieć :slight_smile:

Zmieniło się na 31,5km/h :slight_smile:

Dziękuję serdecznie za zaproszenie :slight_smile: Panie i Panowie widzimy się na HZ!

Zastanawiam się czy w tym roku dużo osób zbierze się na after party we Wrocławiu?

Chodź dalej i tak by trzeba jechać pociągiem :slight_smile:

Uzupełniając: zrezygnowaliśmy z niego bo czas dojazdu wynosi tyle samo, a nawet więcej, niż pociąg na miejsce. Ostatnio już bardzo niewiele osób korzystało z autokaru, szczególnie w drodze powrotnej. Na integrację to nie wpłynie negatywnie bo i tak w większości będziecie jechać jednym pociągiem :slight_smile:

O faktycznie pociąg do samej Szklarskiej Poręby jedzie, @Dimatheus a co ty na to by samochód odstawić i pojechać pociągiem jak kiedyś :slight_smile: ?

O właśnie znalazłem lekkiego buga na forum :slight_smile:

Jasne, zrozumiałe, macie przynajmniej jedną rzecz mniej do ogarniania :smiley:

Tak się zacząłem zastanawiać o Wrocławiu dzień wcześniej i spojrzałem na info o autokarze :wink:

Z tej strony zamawiasz bo tę to ja znam, ale sądziłem że u ciebie nieco taniej da radę :slight_smile:

Do tego już w rejonie górzystym, kręte i wąski drogi do miejsca docelowego…manewracja autobusem przy zwiększonym sobotnim ruchu faktycznie mogła by znacznie wydłużyć czas…

będę i ja :slight_smile:

@que_pasa masz jeszcze miejsce z/do GDA pobyt rozszerzony?

Ja stamtąd zamawiałem :wink: Lokalnie w Poznaniu popijam go od czasu do czasu w Manekinie :wink:

Przypominam że można sprawdzić na stronie gdzie w naszym mieście leją to piwko:

https://www.grimbergenbeer.pl/mapa-lokali

Widzę, że Redakcja planuje zostać dożywotnim mistrzem siatkówki HotZlotowej. Zdobyli medal, to i turniej zakończyli :stuck_out_tongue: #dobrazmiana :wink: