Taka “specyfika” w kontaktach interpersonalnych jak tam, już się nie powtórzy…
Taka “specyfika” w kontaktach interpersonalnych jak tam, już się nie powtórzy…
nie mów hop
AAAaaa JADĘ!!!
Dziękuję Redakcjo!!!
Ziggi da radę zamówić Grimbergenów kilka u ciebie z odbiorem na HZ?
Dzięki redakcjo za wyróżnienie!
Hej,
A no to widzę, że śląska ekipa rośnie w siłę. Jest dobrze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Ale chyba z tą prędkością wiatru w apce na jutro coś jest nie tak. Chyba że faktycznie takie porywy w Szklarskiej się zdarzają.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hmm, pytanie czy jest sens żebym ja zamawiał, wiózł Tobie na HZ a Ty z powrotem do chaty Do tego nie wiem jeszcze jak będę jechał.
Do pomyślenia, ale jak by co stąd możesz bezpośrednio zamówić
http://www.smakpiwa.pl/pl/searchquery/grimbergen/1/full/5?url=grimbergen
Appka zaciąga z accuweather tam z kolei takiej prędkości wiatru nie widzę więc trudno powiedzieć
Zmieniło się na 31,5km/h
Dziękuję serdecznie za zaproszenie Panie i Panowie widzimy się na HZ!
Zastanawiam się czy w tym roku dużo osób zbierze się na after party we Wrocławiu?
Chodź dalej i tak by trzeba jechać pociągiem
Uzupełniając: zrezygnowaliśmy z niego bo czas dojazdu wynosi tyle samo, a nawet więcej, niż pociąg na miejsce. Ostatnio już bardzo niewiele osób korzystało z autokaru, szczególnie w drodze powrotnej. Na integrację to nie wpłynie negatywnie bo i tak w większości będziecie jechać jednym pociągiem
O faktycznie pociąg do samej Szklarskiej Poręby jedzie, @Dimatheus a co ty na to by samochód odstawić i pojechać pociągiem jak kiedyś ?
O właśnie znalazłem lekkiego buga na forum
Jasne, zrozumiałe, macie przynajmniej jedną rzecz mniej do ogarniania
Tak się zacząłem zastanawiać o Wrocławiu dzień wcześniej i spojrzałem na info o autokarze
Z tej strony zamawiasz bo tę to ja znam, ale sądziłem że u ciebie nieco taniej da radę
Do tego już w rejonie górzystym, kręte i wąski drogi do miejsca docelowego…manewracja autobusem przy zwiększonym sobotnim ruchu faktycznie mogła by znacznie wydłużyć czas…
Ja stamtąd zamawiałem Lokalnie w Poznaniu popijam go od czasu do czasu w Manekinie
Przypominam że można sprawdzić na stronie gdzie w naszym mieście leją to piwko:
Widzę, że Redakcja planuje zostać dożywotnim mistrzem siatkówki HotZlotowej. Zdobyli medal, to i turniej zakończyli #dobrazmiana