Tylko te słabe jednostki co się słabo odkażały :)
Tylko te słabe jednostki co się słabo odkażały :)
Hej,
Bo mnie chodziło o wszystkich chorych - że chorzy z powietrza. Sam przecież też do grupy chorych się nie zaliczam - po zlocie czuję się świetnie. No może poza poważnie stłuczoną nogą - ale tak już jest, jak się ma głupie przyzwyczajenia i w czasie jazdy na moto slalomu na stojąco hamuje się ręcznym. Gleba gwarantowana.
Pozdrawiam,
Dimatheus
tak myślałem
Raczej nie - na zlocie było już ok, zarażałem przed. Więc jesli ktoś chciałby mi podziękować za wolne, to niestety - nie do mnie.
Ale Ty też chory?
Tak - najlepiej sprawić sobie córkę (lub syna) i spacerować. Pomaga U mnie obyło się bez antybiotyków, za to dostałem tabletki z ekstraktem z etanolu. Dwa dni i zdrowy.
Bez odkażania też się da…zdrowy, higieniczny tryb życia i wystarczyło…o sporcie celowo nic nie napisałem, bo komu by się chciało…
tia, jasne, komu by się chciało - a na zlocie większość brzuszka nie ma
Chyba odwrotnie.
Hej,
Ale jak tu bez brzucha żyć?!
Pozdrawiam,
Dimatheus
bo brzuch przychodzi z obrączką, a że spora część uczestników to młodziki to tak mogło wyglądać
Hej,
No coś w tym faktycznie jest. Przed ślubem ważyłem koło 80 kg. Do 10-tej rocznicy niewiele brakuje, a tutaj na wadze czasami pojawiała sie jedynka z przodu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Czyli żona Cie dobrze karmi
Ja tam na stan zdrowia nie narzekam Jedynie na powrót do pracy
A co do chorowitości narodu to jest to niestety ale wina zbyt częstego i szybkiego zażywania różnego rodzaju leków jak tylko pojawią się jakieś tam pierwsze małe objawy kataru.
Nawet mi nie wspominaj W momencie, w którym @Maniek_88 zadał mi to pytanie mój mózg wykonywał tylko dwa polecenia i to zapętlone “wdech i wydech”.
Czy w tym roku jest wspólny FTP na zdjęcia :)?
Zapewne tak, do tej pory kilka dni po HZ przychodził mejl o udostępnionym przez Redakcję serwerze FTP
Info od Redakcji:
z 17.08.16 15:37
Więc jeszcze chwilę może to potrwać
ColdZlotowy już ruszył
Panie, ja to ostatnio jakiekolwiek antybiotyki to brałem chyba 20 lat temu Jedyny lek jaki uznaję to polopiryna, ale tylko dla wzmocnienia efektu wypacania po herbacie z wkładką.
@Pangrys ja mam wrażenie, że to jednak od odkażenia się w zbyt dużym stopniu… pozbawiłem się własnej flory bakteryjnej - powstało środowisko sterylne i byle bakteria była w stanie zaatakować Ot tak, tak właśnie było