Widzę że choroba szaleje… teraz boję się do domu wracać jak czytam o tych anginach, przeziębieniach, biegunkach… ;D
@stasinek a już się martwiłem, że wchłonął Cię wrocławski dworzec
a przy okazji jako świeżak na HZ chciałbym podziękować redakcji za zaproszenie mojej osoby, sponsorom a przede wszystkim HotZlotowiczom za ciepłe przyjęcie mnie do swojej rodziny, za ciekawe rozmowy i dużo śmiechu przez całą imprezę. Miło mi było Was poznać i mam nadzieję że spotkamy się za rok.
Mimo niepogody i samotności zostaje kolejny dzien bardzo rozszerzonego zlotu w końcu urlop A jakby nie patrzeć redakcja dobrychprogramów w “pobliżu” - Kasprowicza 94
Proponuje plan hotzlotu bardzo rozszerzonego:
Sky Tower 12.00 (gość będzie się wspinać rowerem na szczyt)
Park ESK od 14.00
Kolejkowo “Cudowny świat w miniaturze”
Spa przy teatralnej lub aquapark
Muzeum… jeszcze nie wiem jakie ale napewno nie panorama
17.00 uliczny koncet na dużym rynku duetu Follow Rivers byłem wczoraj na końcówce zachwycony
Teatr Komedia Psychoterapia 19.00,
Koncert na Oławskiej 13 - 20.30
22.00 fontanna stulecia
00.00 zakończenie zlotu bardzo rozszerzonego.
Jeśli ktoś chce się dołączyć do HotZlotuEx to zapraszam.
Trochę późno ale również dziękuję za wspaniałe spotkanie.
Musiałem praktycznie na początku niedzielnej imprezy ewakuować się do domu ale powód był dość istotny (i dzięki temu “powodowi” zostałem dumnym tatą :-D)
A może i dobrze Cie słuchałem i z przekory napisałem tylko o jednym dziecku, by dawało rodzicom fory. Drugie niech robi, co chce.
Ale przecież o tym czy ciążą jest bliźniacza, czy nie, to bardziej kobiecy czynnik decyduje. Tak co byś nie popadł w samouwielbienie. No i powodzenia. Z jednym dzieckiem jest sporo roboty, a co dopiero z dwoma. Ale u mnie za jakiś czas już też pieluchy zrobią wielką akcję powrotu.
Tak na marginesie - linki do fotorelacji z zeszłych zlotów nie działają (2012, 2013, 2015) chciałem udowodnić niedowiarkom, że byłem na wszystkich zlotach - a tu zonk (zgłosiłem to już poprzez BugTracker-a)