To dalej są domniemania i to, jak je sobie interpretujesz.
Zwracam honor. Z FAQ pkt 8 wynika, że obiad w niedzielę jest w ramach pobytu zwykłego a nie rozszerzonego. Natomiast o co chodzi z kolacją (niedzielną) opisaną w pkt 15 to ja nie ogarniam
Dokładnie i stąd wątpliwości, bo przecież nigdy tak nie było.
Widocznie najpierw będzie się spać, później jeść kolację, a po przerwie - śniadanie.
Mogę jednak domniemywać, że lunch=obiad=kolacja bo chodzi o tzw obiadokolację a FAQ jest po prostu źle napisane
ps. zawsze wolę przyjąć gorsze założenia aby potem w razie czego zostać pozytywnie zaskoczony niż odwrotnie
Do dziś wspominam te “tablety” xD Współlokator rozerwał cały plecak w podnieceniu xD
Już wiem Lunch jest dla wszystkich, nie tylko dla tych co zostają do poniedziałku, czyli zawierzyłem doświadczeniu (tak było w poprzednich latach) teraz jest po nowemu
@Kristov_pl - Zgłoszenia tematów do prezentacji czytelników na adres ogólny hot zlotu czy na Twój osobisty? W ogóle dużo osób się już zgłosiło?
Tak z innej bańki Pogoda (prognoza):
Generalnie jestem mega dowcipny, może czasami zamieniam się w agresora kiedy ktoś podjada z mojego talerza
Pisz na oficjalny mail hotzlotu, na ten moment 2 osoby, ale liczę, że będzie więcej, puścimy info na forum
To fajnie…
Dzięki
Tylko najpierw zgloscie się do Barracudy, aby Wasz serwer zdjęli z czarnej listy, bo znowu wiadomości od Was do niektorych nie będą dochodziły. Jesteście na 2 RBLach, drugi musicie sobie sprawdzić, bo nazwy nie pamietam.
Oki, mail wysłany. Mam nadzieję, że doszedł. Jakby nie, podrzucam Ci PW na skrzynkę.
Jeżeli nie będzie kompletu to ja poproszę jedynkę. Raz, że strasznie chrapie, a dwa, że czasami lunatykuję
A ja długo śpię …
“Pisz na oficjalny mail hotzlotu,” - jaki to jest?
A uchylicie jakieś rąbka tajemnicy co będzie ciekawego?
Nie wiem … sprzęty do pogrania, jakieś atrakcjie?
W zeszłym roku był konkurs jazdy autkami na ster pamiętam
Kiedyś był konkurs boksu na xbox kinnect ( który o ile pamiętam wygrała dziewczyna )
Coś planujecie?
Napiszcie coś więcej
Prawie dobrze, bo wówczas w finalne po długiej walce LG Optimus 7 trafił w moje rączki Następnego dnia były zakwasy jak po prawdziwej walce
Ja widzę Ciebie z jednym członkiem społeczności, który jest mistrzem HotZlotu w chrapaniu
Nie no, dwa niedźwiedzie w jednym skrzydle to zagrożenie budowlane związane ze zbyt wysokim poziomem wibracji. Chcesz katastrofę w hotelu spowodować?
Nie był by to pierwszy raz