Także udało mi się dostać na zlot. Wszystko już załatwione, zatem do zobaczenia
Dzięki za namiar. Wiadomo, że Sonda reprezentowała bardziej szlachetną formę przekazu, ale Drewniak tak “po swojaku” też robi świetną robotę w propagowaniu historii i nauki dla mas. Natomiast o twórcach “Sondy” -Zdzisławie Kamińskim i Andrzeju Kurku - zdałby się poważny wpis retrospekcyjny na DP. Pamiętam, że Ty kilka wpisów poświęciłeś temu programowi popularnonaukowemu. Może zatem pasuje coś więcej na ten temat napisać?
Hej, jutro sprawdzę. Wydaje mi sie ze do @djfoxer juz pisalem, a do ciebie poszedł mail. Oczywiscie nie dam sobie zadnych członków uciąć
Sami utniemy
Ja też nie dostałem i nie wiem teraz jechać/nie jechac ?
no i sprawdziłem, do was obydwóch mail z potwierdzeniem poszedł 23.08, wtedy też dostali inni min: Shaki, macminik i wiele innych osób. Co ciekawe Twój maili i @djfoxer są w domenie MS, a mam info, że zdarzają się incydenty, że maile na tę domenę nie trafiają, ot tak. Za chwilę wyślę jeszcze raz, zarówno do Ciebie jak i do @djfoxer
Poszedł do Ciebie mail z potwierdzeniem, sprawdź proszę
No ja również do Outlooka (jako usługi, nie klienta pocztowego) nie mam pełnego zaufania. Tak czy owak dotarło, dziękuje serdecznie!
Do zobaczenia, wtorek piątek szkolenie mam we Wrocławiu, weekend „odpoczynek” na HZ Zapowiada się ciekawy tydzień.
No tak, a to już za nieco więcej niż tydzień. Może jakiś zegarek na stronie głównej DP z odliczaniem do rozpoczęcia zlotu?
PS. No u mnie przyszły tydzień też ciekawie się zapowiada. Między innymi serwis motocyklowy w Krakowie we czwartek.
Jest - czyli jednak jade:)
Teraz to się zastanawiam, do ilu osób mógł nie dotrzeć ten mail z potwierdzeniem, czy z prośbą o wpłatę. Jak podzwoniłem to miałem kilka odpowiedzi, że ktoś nie dostał maila
Dziwne, ja dostałem…
SMS są pewniejsze niż maile
W sumie racja!
Dzięki, już jest! Ogólnie maile doszły z zaproszeniem i nr konta. Potwierdzający wpłatę dopiero teraz przyszedł. Może coś MS tego dnia (23 sierpnia) miał z pocztą.
Przy okazji pomimo, że w niedzielę wracamy do Bstoku to zostaniemy na prezentacjach i też coś pokażemy z @grafiszti
Ja też o czymś takim pisałem, ale na razie bez żadnego odzewu, więc się zastanawiam, o co z tymi sesjami chodzi…
Nie ot tak, tylko po wycieku MS trafił na RBLe. Jednak problem powinien być w drugą stronę, od niego wiadomości powinny nie docierać.
Ja również nie otrzymałem potwierdzenia wpłaty. Nie wiem czy dla Was - redakcji jest to jakiś istotny szczegół (np czy ostatecznie jestem uwzględniony czy nie).
@Kristov_pl Orientujesz się może, czy w niedzielę jest obiad też dla wyjeżdżających (ci co nie zostają na rozszerzonym)?
Pozdr