HotZlot 2019 - wątek ogólny

Tak. W formularzu zgłoszeniowym:

1 polubienie

Właśnie teraz dotarłem do domu. Pragnę serdecznie podziękować Redakcji, sponsorom, partnerom oraz pozostałym uczestnikom za wspólnie spędzony czas, atmosferę, pogadanki! Jeszcze raz dzięki - pozdrawiam!

1 polubienie

W drodze do domu zrobiłem pauzę w Sandomierzu. Dziękuję organizatorom i pozdrawiam wszystkich uczestników.

1 polubienie

We wpisie na portalu już pisałem, ale powtórzę raz jeszcze - świetni ludzie, świetnie zorganizowane. Prelekcje jeszcze fajniejsze niż rok temu, no bomba :smile:
Dziękuje za zaproszenie :wink:

2 polubienia

Fotorelacja z HotZlotu 2019 (171 zdjęć) https://www.facebook.com/pg/Kamil-Cetnarowicz-Fotografia-Reżyseria-733212826703182/photos/?tab=album&album_id=2711707302187048&tn=-UC-R

4 polubienia

Ja też napiszę kilka słów. Dzięki za kolejny już w historii zlot. Dzięki za rozmowy i czas spędzony na dyskusjach w przedziwnych czasami tematach! Przy rozmowie i złocistym czas leci naprawdę bardzo szybko. Tym razem było krótko, lecz… intensywnie. :slight_smile: Trzymam kciuki za nowy edytor na blogach. Do zobaczenia: z niektórymi może już wkrótce, a z innymi - mam nadzieję - że za rok!

1 polubienie

Hej. Czy ktoś może ma jakieś zdjęcia z mojej niedzielnej prezentacji o .Net Core (na relacji jest jedno zdjęcie, ale strasznie niewyraźne). Dziękuję.

a to moja fotorelacja z HZ '19

2 polubienia

A w wersji dla kogoś niezarejestrowanego na FB można poprosić? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Fotorelacja jest też w komentarzu na portalu DP pod artykułem o zakończeniu HotZlotu.

Same portrety :wink: @bachus na ostatnim zdjęciu, rozsyłający czołem fale mózgowe - najlepszy :wink:

W przyszłym roku spodziewaj się wykładu o temacie:
“Trenowanie i wdrażanie modeli uczenia maszynowego na podstawie mimiki/zmarszczek bachusa - rozpoznowanie mowy ciała, studium przypadku”.

2 polubienia

@bachus a będą też zajęcia praktyczne? :thinking::wink:

1 polubienie

Hej, dziękuję wszystkim po kolei, jak i każdemu z osobna, za spotkanie na HotZlocie, za dyskusje i integrację :slight_smile: mam nadzieję, że jesteście tak samo zadowoleni jak ja. Duch minionych hotzlotów wciąż trzyma się mocno!

Niebawem uruchomimy FTP, gdzie będziecie mogli podzielić się swoimi zdjęciami i nagraniami z HotZlotu.

6 polubień

a tu masz konto? :wink:

1 polubienie

@wesoly82 - Świetne fotki. :slight_smile:

@januszek, to ty zakręciłeś procesorem do 7,1 GHz i on się spalił? Widziałem twoje wstawki z live. :joy::joy::joy:
A tak ogólnie, jak obserwowałem wasz live, muszę powiedzieć, że mieliście niesamowitą atmosferę i świetną zabawę. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Wygląda to całkiem, całkiem, ale chyba głównie użytkownicy z DP - przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo innych portali to ja nie widzę na fotach. Wybieram się na HZ już ze cztery lata, ale termin ZAWSZE mi nie pasuje. Takie rzeczy muszę planować z wyprzedzeniem - tym razem jeszcze przeprowadzka mi nie pozwoliła.

Na oficjalnym pokazie dokręcili do ok 8,3 a potem kiedy pozwolono bawić się dokręcaniem userom to chłopaki dojechali do 9 :wink: Przynajmniej tak pamiętam ale nie biorę odpowiedzialności bo byłem na zlotowej hot-fazie :slight_smile:

No to jeszcze lepiej. Przekroczyliście magiczne 9 GHz. Gratulacje. :grin::grin::grin: