Kurde, możliwe, że się pomyliłem o tysiąc i na pokazie doszli do ok 7,3 a potem dojechali do 8
To fotka z pokazu, widać 7Ghz:
Uczestnicy przerobili zrzut ekranu podczas warsztatów w Paincie.
Ja zapamiętałem, że na oficjalnym do 7,1 GHz. I to po długich próbach i wielu zawieszaniach. Potem padły słowa, że na 7,2 też pewnie by poszło, ale mógłby być niestabilny i zostańmy na 7,1.
Dokładnie tak - maks to było 7,1GHz. A później chłopaki przebili ten wynik. Aczkolwiek przy którejś próbie procesor poszedł do komputerowego nieba…
no to FTP ruszył, możecie się wymieniać zdjęciami z HotZlotu, sprawdźcie maile, których użyliście do rejestracji.
Nikt nic nie przerabiał i tego będziemy się trzymać
super fotki @wesoly82 !
z tych zbliżeń twarzy można zrobić komiks jakiś - wygląda to jak z westernu, albo jakby ktoś puścił cichacza i wszyscy czują ale nikt nic nie mówi
Dla mnie było bardzo spoko - na zeszłych zlotach zawsze jechałem z kimś i nie mogłem zostać dłużej - fajnie że się w tym roku udało. Polecam!
Ogólnie mam wrażenie że tym razem przez to że byłem sam, poznałem więcej osób jakoś.
Sporo się pośmiałem, pogadałem i naprawdę fajna ekipa.
Dobrze wiedzieć że na HZ jest miejsce dla ludzi z pewnych miast
Przede wszystkim warto zapowiedzieć taką imprezę trochę szybciej niż w tym roku, słyszałem, że dla niektórych było już za późno.
Każdy to wie. To jest oczywiste. Nie zawsze jednak jest to możliwe. To jest tak jak z weselem - niektóre obiekty trzeba rezerwować z pięcioletnim wyprzedzeniem…
Gdyby HZty były planowane z 5-letnim wyprzedzeniem, to każdy zdążyłby zarezerwować urlop
HZ to jest w gruncie rzeczy konferencja na której partnerzy prezentują swoje nowości. Tacy partnerzy maja roczne budżety i nie są w stanie planować w dłuższym okresie czasu. Czyli termin konferencji trzeba zgrać z możliwościami partnerów oraz dostępnością odpowiedniego obiektu. Na to nakłada się jeszcze napewno kilka innych zmiennych W rezultacie to jest trochę syzyfowa praca. A na końcu jest wiecznie niezadowolony uczestnik, który wszystko to co nie zgadza się z jego wyobrażeniami traktuje jako obrazę swojego majestatu o której musi poinformować w komentarzu albo na forum
ps. Oczywiście najwiecej do powiedzą maja ci, którzy nigdy w HZ nie uczestniczyli
Ponarzekać rzecz ludzka
Tak, mam nawet koszulkę z hasztagiem: #hejtjestwnas
…a czasem jest odwoływane tuż przed finałem
u mnie działa, weź jakiegoś klienta, choćby z Total Commandera (i koniecznie włącz tryb passive) powinno banglać
jest ok