Widzę, że administracja daje prawdziwą szansę innym użytkownikom na zaistnienie na tym portalu. Umieszczenie tego samego użytkownika w dwóch rodzajach testów mówi samo za siebie. Pełny obiektywizm. W sumie lepsze są teksty w kółko tego samego człowieka niż kogoś nowego, bo “lepiej” się czyta a po co dawać innym szanse skoro ma się pod ręką stały skład.
No wiesz, testy są dla blogowiczów (od początku było gadane o wpisach na blogu). Ja zapisując się wiedziałem że tak będzie (liczyłem na jakieś losowanie :P), command-dos dobrze ocenił swe szanse Ci z dłuższym stażem / lepszą jakością mają po prostu większe szanse.
Tak czy siak, po prostu byli lepsi od nas nie ma co narzekać :PP Chodź Max w obu testach jest zaskoczeniem trzeba przyznać.
Mi generalnie chodzi, że jak coś większego jest organizowane to z góry wiadomo kto będzie wybrany. Po cholerę robić w ogóle cokolwiek dla całości? Można od razu do nich napisać wiadomość, że będą testować sprzęt. Na zlocie to samo było. Były pomysły co do Opery. Kolesiowi z opery najbardziej spodobał się pomysł jakiejś dziewczyny, ale jeden z adminów oczywiście wybiera Maxa… Tak, tak Panie Max cholernie Panu zazdroszczę udziału w dwóch testach na raz - może Pan sobie tak tłumaczyć.
Przecież od razu było gadane że to redakcja będzie wybierać. A można się było domyśleć, że wybierze najbardziej aktywnych :PP
A co do zapisów to ja mam pytanie - cieszę się bardzo że zostałem wybrany, ale zapisywałem się na testy sprzętu (chociaż kto wie, możliwe że mordzio przekonał mnie aby spróbować szans i w tym i w tym, było niezłe zamieszanie wtedy ). Chodzi mi o to, że zapisy były chyba oddzielne do kamer i do reszty sprzętu, chociaż jak to dalej było to już nie wiem.
Nie chcę sobie nic zapeszać (no chyba zrozumiałe ), ale czy oby na pewno wszystko gra?
Zapisy na kamery były na samym początku zlotu, a zapisy na testy innego sprzętu dzień później z tego co pamiętam.
Gratulacje testerom , djfoxer - pamiętasz co Ci mówiłem o pechu? Jak widzisz sprawdza się cały czas .
Od razu pech Raz na wozie raz pod Testerzy =D>
Wiem Tylko, że to zdarza się dość często
Skoro jesteś na liście to znaczy, że się zapisałeś - zawsze możesz zrezygnować, przymusu nie ma
Jakieś kryteria trzeba było przyjąć - jednak uszy do góry, mamy nadzieję, że akcja będzie miała charakter stały, więc jeszcze bedziesz miał szansę aby się załapać
Krogulec , jak wyjaśniłem, po postawieniu mnie do pionu przez drobok , po prostu wyleciało mi z głowy, że były zapisy na dwie listy. Trochę czasu minęło
W takim razie telewizorki przeszły czy lista jest zakończona?
Pozostały sprzęt (tablety, telewizory, aparaty itp.) pójdzie w drugiej transzy - razem z notebookami. Istotą tych testów miało być bowiem pokazanie współpracy pomiędzy poszczególnymi urządzeniami (dlatego każdy wybierał dwa).
Hmm z tego co się dowiedziałem na miejscu istotą było pokazanie współpracy, ale niekoniecznie między lapkami i drugim sprzętem z grona wystawionych, jeśli ktoś (w tym przypadku ja) posiada lapka szczególnie z systemem Win 7 bo taki pozostanie na lata, to istotą jest pokazanie innego asortymentu, tutaj tv+kino+lapek, oczywiście all z logiem Samsunga i ewentualnie vs inny.
Ale widzę, że robicie jak uważacie w końcu to wasz konkurs
Lada chwila rozpoczniemy wysyłkę maili potwierdzających, wysyłka kamer od jutra.
Istotą drugiej partii testów będzie właśnie pokazanie współpracy pomiędzy różnymi urządzeniami Samsunga - stąd każdy wybierał dwa urządzenia. Istotą testu kamer (od którego zaczynay) będzie… testowanie kamer
czy zapisując się na testy i wybierając urządzenie tablet będzie można wybrać np. jaki system operacyjny ma mieć czy będzie to z góry narzucone?
W momencie zapisów tablety Samsunga były wyłącznie z Androidem - stąd nawet nie było mowy o wyborze. Nie wiem czy do testów przewidziane będą tablety z Windows 8. Jeżeli tak to myślę, że bedzie możliwość wyboru.
to dobrze, bo zdecydowanie wolę (na dzień dzisiejszy oraz najbliższy okres) sprzęty z systemem od googla
Szkoda, że nie będzie tych tabletów z Windows 7 pokazywanych na HotZlocie. Niezła moc w nich siedziała.
Czy będą czy ich nie będzie jeszcze zobaczymy
lex_iuris, The_Game - w związku z rezygnacją flashera i Glizdy z testów, dopisujemy Was na listę kamer. Zaraz dostaniecie stosownego maila.