kiedy polska wersja ?? - jezeli jest podajcie linka gdzie moge pobrac.
Polska wersja wyjdzię wraz z polską wersją Windowsa Visty.
IE 7 jest w fazie beta (beta 2).
Nieprawda, polska wersja ie7 wyjdzie zaraz po tym jak zakończą prace na ie7, ie7 a vista to co innego, co prawda ie7 będzie w viście, ale premiera ie7 bedzie o wiele wczesniej niż visty
ie7 Skąd ty masz takie wiadomości :o
IE7 ma rację. Internet Explorer7 ma wyjść jako integralny składnik visty, a ta jak wiadomo ma opóźnioną premierę.
Wcześniej ma wyjść jako uaktualnienie do Windows xp z SP2 - końcówka roku.
Dobra.
Moje niedopatrzenie. :oops:
A widzisz , ma się odpowiednie znajomości
;]
A skoro masz takie znajomości to kiedy będzie Vista w polsce i ile bedzie kosztowała ?
Takie informacje podaje Bil na bieżąco Co prawda data premiery nieznacznie znowu się opuźniła, ale cuż Wiem jedynie, ze na spolszczenie visty nie trzeba bedzie długo czekac, ponieważ w viście mozna zmieniac język systemu instalując poaczki danej wersji językowej
I jeszcze jedna nowinka, w wersji 5308 nawet jedna opcja w menu start była po polsku
jaka?
Maja rozmach nie ma co :mrgreen:
A jaka jest przybliżona data premiery Visty? I jej cena? mniej-więcej?
premiera - styczen 2007 , wersja dla uzytkownikow, wersja dla firm, listopad 2006
cena? niewiadomo… trzeba czekac, byly plotki ze tansza od obecnego XP w wersji OEM
Dokładnej ceny nie da się teraz ustalic, microsoft zmienia zdanie jak rekawiczki, ale jedno co nie zmieni faktu to to że cena ma byc znacznie niższa niż windows xp obecnie , a to tylko po to , zeby ludzie chetniej sięgali po legalne windowsy z półki sklepowej
A jezeli masz takie znajmości to ile zajmować ma finalna wersja Visty :?
Jagbyś coś nie wiedział to chodzi ilośc zajmowanego miejsca, najelpiej co do KB
XP zajmuje 1,30 GB a Vista? tak z 2,50 / 3GB ? pozatym pojemnosc dysku to nie taki wielki problem jak kiedys… dzisaij 70/100 GB to standard…
heh gdzie te czasy gdzie windows zajmował tylko 50MB na dysku
Beta po zainstalowaniu zajmuje 5GB i coś koło tego będzie miała pewnie wersja finalna
Wybacz ale nie wszyscy mają takie dyski
Akurat u siebie nie mam takiego, ale Media Center, podobny :roll:
A szkoda ze nikt nie wiem ile to zajmuje dokłądnie do KB :lol:
chyba mazenia, wersja 5348 zajmuje na dysku coś ponad 6 giga, po instalacji ff, gg i kilku programikach, bo po instalacji vista+office12+gg+ff i jakieś tam dodatki, ponad 8 giga na dysku zajmuje, a ze office 2003 nie działa p[oprawnie w najnowszej becie visty trzeba instalowac officea 12
Złączono Posta : 31.03.2006 (Pią) 17:08
praktycznie tyle samo ile wersja beta
Złączono Posta : 31.03.2006 (Pią) 17:09
Nie potrzebne sa znajomosci żeby się dowiedziec ile będzie zajmowac wersja finalna, jak sie testuje każda betę visty, to sie porównuje je do wersji poprzedniej, a co do wielkości zajmowanego miejsca nic sie nie optymalizuje
e tam 3GB czy 6 dla mnie to nie ma roznyc…