I zlot czytelników vortalu - organizacja dojazdu

Ja jadę z tym pociągiem co napisał Madafaker, wsiadał będę w Trzebini.

Jak zaznaczyłeś opcję “autobus” przy rejestracji to miejsce masz…w ostateczności na stojąco… :slight_smile:

1251d3521193ed46.jpg

Nie można stać w czasie jazdy autokarem :mrgreen:

Czy ktoś jeszcze jedzie z Torunia / Bydgoszczy / Trójmiasta?

Podawałem kilka postów temu, czym się wybieramy z Lazikarem.

ja sie zarejestrowałem i moge oddac rejestracje

Przyjedzie mnóstwo fajnych ludzie z całej Polski, z różnych środowisk, każdy ma inne życie a łączy nas internet- to zjawisko jest ekscytujące… Drugi wymiar rzeczywistości… :piwo: Mam nadzieję że będzie dobra zabawa… Do zobaczenie na zlocie…

ja wsiadam w Gdyni w ten pociąg, jest jakaś rezerwacja miejsc czy coś w tym stylu?:> (tak, od lat nie jeździłem pociągami)

Nie ma, a jeśli jest możliwość kupienia miejscówek to nie ma to raczej większego sensu jeśli chodzi o ten pociąg.

Airborn Ja jadę. Z Gdyni.

Witam loodków ze 100licy, widze ze wybraliscie IC w sumie nie mam juz znizek ale co tam na taki zlot nie bede załował :slight_smile: Blażej rezerwacje robiłes przy zakupie czy przez net??? Bo ja sie wybieram jutro na Centralny, aha do Krogulca… nie wim co ja tam zaznaczylem jesli chodzi o bus, ale tez pisze sie na taki transport, bedzie miejsce?

Pozdr i do Zobaczyska !!

Przez internet są jakieś dodatkowe zniżki ale nie można zarezerwować konkretnych miejsc.

Ja kupowałem w okienku :wink:

Jeśli się nie mylę to już nie ma - zobaczę co da się zrobić ale nie obiecuję.

Edit:

Masz miejsce :slight_smile:

Dzieki, masz u mnie pivo! :wink:

Taaa - pewnie to gratisowe, które będzie na Zlocie :stuck_out_tongue:

haaa wiedzialem ze tak powiesz (napiszesz), Nie - przywioze ci swoje ktore juz lezy w lodóweczce u mnie pasi? :lol:

Kto jedzie na zlot ponizszym pociagiem, proszony jest o zostawienie mi namiaru (nr tel.) na pw - zarezerwuje przedzial, zeby jechac cala ekipa :slight_smile:

2e77d0b18664052e.jpg

Ja jadę z Olkusza samochodem - 3 miejsca wolne jakby byli chętni. Wyjazd ok10 ± kwadrans studencki

Wszystko co dobre, miłe, pożyteczne i przyjemne przed nami :mrgreen: więc do zobaczenia jutro, pojutrze i po pojutrze:)

Do zobaczenia (w autokarze i na zlocie) :slight_smile:

jakby co, to jadę z Katowic pociągiem TLK 3810 który przyjezdza o 10 do Wrocławia :wink:

Limak - jeżeli sądzisz, że można bez końca prosić o dostosowanie podpisu do wymogów Regulaminu, to jesteś w błędzie.

Agaton

Witam, ja jadę pociagiem IC z Warszawy Wschodniej o 8.13 może ktos sie podłączy :?) a jak by co to na miejscu