Ja jadę z tym pociągiem co napisał Madafaker, wsiadał będę w Trzebini.
Nie można stać w czasie jazdy autokarem :mrgreen:
Czy ktoś jeszcze jedzie z Torunia / Bydgoszczy / Trójmiasta?
Podawałem kilka postów temu, czym się wybieramy z Lazikarem.
ja sie zarejestrowałem i moge oddac rejestracje
Przyjedzie mnóstwo fajnych ludzie z całej Polski, z różnych środowisk, każdy ma inne życie a łączy nas internet- to zjawisko jest ekscytujące… Drugi wymiar rzeczywistości… :piwo: Mam nadzieję że będzie dobra zabawa… Do zobaczenie na zlocie…
ja wsiadam w Gdyni w ten pociąg, jest jakaś rezerwacja miejsc czy coś w tym stylu?:> (tak, od lat nie jeździłem pociągami)
Nie ma, a jeśli jest możliwość kupienia miejscówek to nie ma to raczej większego sensu jeśli chodzi o ten pociąg.
Airborn Ja jadę. Z Gdyni.
Witam loodków ze 100licy, widze ze wybraliscie IC w sumie nie mam juz znizek ale co tam na taki zlot nie bede załował Blażej rezerwacje robiłes przy zakupie czy przez net??? Bo ja sie wybieram jutro na Centralny, aha do Krogulca… nie wim co ja tam zaznaczylem jesli chodzi o bus, ale tez pisze sie na taki transport, bedzie miejsce?
Pozdr i do Zobaczyska
Przez internet są jakieś dodatkowe zniżki ale nie można zarezerwować konkretnych miejsc.
Ja kupowałem w okienku
Jeśli się nie mylę to już nie ma - zobaczę co da się zrobić ale nie obiecuję.
Edit:
Masz miejsce
Dzieki, masz u mnie pivo!
Taaa - pewnie to gratisowe, które będzie na Zlocie
haaa wiedzialem ze tak powiesz (napiszesz), Nie - przywioze ci swoje ktore juz lezy w lodóweczce u mnie pasi? :lol:
Kto jedzie na zlot ponizszym pociagiem, proszony jest o zostawienie mi namiaru (nr tel.) na pw - zarezerwuje przedzial, zeby jechac cala ekipa
Ja jadę z Olkusza samochodem - 3 miejsca wolne jakby byli chętni. Wyjazd ok10 ± kwadrans studencki
Wszystko co dobre, miłe, pożyteczne i przyjemne przed nami :mrgreen: więc do zobaczenia jutro, pojutrze i po pojutrze:)
Do zobaczenia (w autokarze i na zlocie)
jakby co, to jadę z Katowic pociągiem TLK 3810 który przyjezdza o 10 do Wrocławia
Limak - jeżeli sądzisz, że można bez końca prosić o dostosowanie podpisu do wymogów Regulaminu, to jesteś w błędzie.
Agaton
Witam, ja jadę pociagiem IC z Warszawy Wschodniej o 8.13 może ktos sie podłączy :?) a jak by co to na miejscu