a właśnie skoro nie zadeklarowałem się na dojazd a brat zabrał auto jak pojechał do woja to czy jest możliwość zapisania sie dalej :)??
Rany, ale mieszacie
Będziemy mieli trochę większy autokar niż pierwotnie zakładaliśmy, więc chyba powinny być jeszcze jakieś miejsca - ale Ciebie pewnie trzeba liczyć x2? Muszę sprawdzić, żeby się nie okazało, że później ktoś będzie jechać w bagażniku - wyślij mi maila.
ok sorry za problemy :):)
tzn. że były jakieś zapisy ??
Czy po prostu osoby które zaznaczyły że chcą jechać autobusem (przy rejestracji) automatycznie się załapały.
Pytam się bo nie wiem czy będzie dla mnie miejsce
Przy rejestracji miałeś przecież pole do zaznaczenia - zaznaczyłeś je zresztą. Wszystkie osoby, które zaznaczyły to pole będą miały miejsca w autobusie.
Bardzo proszę o maila ewentualne osoby które zaznaczyły “na zapas” chęć podróżowania autobusem, a nie będą z tej możliwości korzystać.
Dla osób jadących pociągiem z Krakowa…nie wystarczy o tej godzinie wyjazd…skoro autobus może na Nas kilka minut poczekać we Wrocławiu ??
Kilka minut możemy poczekać tylko to jest na styk - nie ma marginesu bezpieczeństwa na ewentualne opóźnienia PKP. Nie chciałbym aby z tych “kilku minut” zrobiło się więcej bo koło dworca PKP nie ma miejsca na długie parkowanie autokaru.
Nie lepiej umówić się na stacji BP koło hotelu Wrocław ?? Tam jest sporo miejsca i nie sądzę, żeby były jakieś problemy. W końcu to 5 minut od dworca pkp i pks - a i dojście nie jest skomplikowane ??
To oczywiście luźna uwaga odnośnie ewentualnego spóźnienia, opóźnienia etc.
A Ty myślisz, że autokar może sobie tak stać pół godziny na takiej stacji i pakować pasażerów? Może na innej tak ale nie w centrum Wrocławia w pobliżu dwóch dużych dworców Jeżeli miałeś na myśli ten mały parking obok BP to tam też odpada bo to jest parking hotelu Wrocław.
Nasz przewoźnik, firma Światowit, będzie zabierać uczestników z parkingu PKS pomiędzy ulicą Dyrekcyjną, Suchą i Joannitów (z tyłu Dworca PKP) ale musimy się ze wszystkim uwinąć w maks. 15 minut. Nie kombinowałbym z innymi lokalizacjami bo to jest idealne miejsce.
Ile razy stają i stali
Jak pisałem, to był sugestia
Witam.
Jestem z Katowic. Jadę na Zlot samochodem.
Jeśli są chętni to zapraszam.
Termin wyjazdu i koszty do uzgodnienia na PW lub GG.
Witam,
ja jadę (tzn mam zamiar, ale jeszcze nie wiem jakim pociągiem konkretnie). Ktoś jeszcze jedzie z Katowic? Bo jak na razie to jest nas dwóch
Mój pociąg odjeżdża o 7.20. Wiem, że wcześnie (we Wrocku będzie po 10), ale chcę się jeszcze po mieście poszlajać ;).
Krogulec szefie i jak tam z moją sprawą?
ekhm … tak sobie czytam i niektórzy płaczą że mają za mało czasu więc sobie pomyślałem że wprawdzie na zlocie nie będe ale mogę podjechać pod wrocek i zawieść max 4 osoby ale najlepiej 3
astra 2 3 drzwiowa
jedyne koszty to paliwo
dla mnie to nie kłopot a dla kogoś może być przydatne
najlepiej jak by tak kilka osób się zebrało bo paliwko trochę wyniesie
ok 70 km z wałbrzycha na wrocek potem ok 150 wrocek szklarska i potem ok 70 szklarska wałbrzych
więc wsumie ok 300 km
przy cenie ok 4,30 za litr i spalaniu ok 8 litrów to koszt do niski nie będzie
ale jakoś wyjątkowo duży też nie
p.s. czas jazdy wrocek szklarska ok 2,5/h (wprawdzie dało by się szybciej ale trzebva cisnąć a wtedy za dużo paliwa leci )
Ja już bilety mam
To samo co u Magika czyli
IC 8:25 Wawa-centralna wagon 2 , miejsce 62
Droga powrotna również IC, Wrocław 16:27, Wagon 2, miejsce 65
Jak by co, to będe o ~8:10 obok kasy nr 1
No to siedze gdzies przy tobie - przynajmniej system rezerwacji tak twierdzi
Czasu coraz mniej, wiec wypada spytac o konkrety:
Kto jedzie z Krakowa i jakim srodkiem transportu.
Prosze o info