Ile najwięcej przeszliście na piechote?

Jak w temacie 8)

Tylko nie zamykacjcie od razu bo to może być ciekawe. Ja rekord pobiłem chyba dzisiaj, kiedy to pojechałem “na machajkę” i przypadkowo nikt nas spowrotem nie wzioł . Autobusy nie jeżdzą a to niewiem czemu ale cóż.

Około 23 kilometrów. Pozdro

Ja liczę codziennie, ile przechodzę. 8)

Noszę taki specjalny krokomierz :rotfl2:

Pielgrzymka do Piekar Śląskich. Nie liczyłem, ale długo szliśmy i szliśmy… :slight_smile:

ogólnie to jak kiedyś miałem zły dzień to przeszedłem się po całym mieście, nie wiem ile tego byłow (w sensie km), ale na pewno sporo :wink:

10 razy piesza pielgrzymka Jaworzno - Częstochowa (Klasztor Jasna Góra)

dzień drugi Leśniowo - św.Anna 33km :slight_smile:

średnio jak mam szkołę to z buta nawet 6km dziennie… lubię chodzić bo nie mam prawa jazdy :hahaha:

Najczęściej chodzę latem :smiley:

25 km.

ja 40 km przebiegłem :smiley:

Z jakim czasem?

Może jednym tchem? :? :smiley:

Ja najwięcej chodzę, gdy latem jestem w Tatrach. Nie wiem dokładnie, ile kilometrów robię, ale są to około 12-godzinne wycieczki.

Ja bardziej jeżdżę rowerem, dziennie (ładna pogoda) to nawet do 40km.

Pielgrzymka Wejherowo-Częstochowa. Szlismy dwa tygodnie, ale było warto. :smiley:

do lodówki… (żart) z 40 kilo

26 km ze Świdwina do Połczyna Zdroju.

32km.Ale było wesoło bo dwa piwa miałem. :slight_smile:

A ile czasu zajeły wam te piesze wędrówki :?:

P ytam bo kiedyś też chciałem przejść taką trase (22km), ale nie wiedziałem czy dam rady i zrezygnowałem :smiley:

jak była pizelgrzymka to 33 km

No ładnie, ładnie. Kiedyś (może i w tym roku) wybiore się na pielgrzymkę Stalowa Wola - Częstochowa. Idzie się 2 tygodnie 8) :wink:

ja dziennie z 5km robie, a ile max. hmmm kolo 30km na wycieczce w gorach =] sie nam zbłądziło :lol:

Jeszcze chodzę.

Tak więc kilometrów ciągle przybywa… :lol:

a ja tam jak chce iść na spacer to do 3 km wiecej niechce, lubie za to biegać i codziennie po kilosie biegam:d

ja 18KM :smiley: na SIEDMIO MILOWYCH BUTACH w 5 godz bo było dużo postojów(najlepszy był z kiełbaską(postuj)) :slight_smile: