Średnia prędkość to około 4,5 kilometra/h, wiec sama trasa to jakieś 6,5h wyniosła + 2 odpoczynki po 0,5 h. Więc całość to było ok. 7,5h
jakie.ś 20km z dobrym hakiem z koloni Waplewo do Olsztynka to było naprawde desperackie
cala zime kilka razy w tgodniu trasa okolo 24km… predkosc 5,5 - 6 km/h
ty no wiecier ja chodze do szkoly do sklepu i po domu, wiec ile moge zrobic kilometrow. jak myslicie :o
Nie liczyłem kilometrów, ale buty spłonęły!
Pielgrzymka-długość:20 km
Ja na pielgrzymce przeszedlem 29 km
A ile to mogło być km?? JA najwięcej to chyba z 20 km !
Ponad 600km.
Olaboga :o
I tobie się chciało TYLE IŚĆ ??
Niezły wyczyn
Haaa… że też wcześniej tego tematu nie zlookałem
Najwięcej zdarzyło mi się przejść jednego dnia jakieś 90km +/-5 :roll:
…było to jakieś 4 lata temu na Słowacji
A historia to była tak głupia, że lepiej :x
…i obciachu sobie nie robić
hmm… mowisz, ze szedles okolo 18 godzin? zakladajac, ze szedles 5 km/h… watpie, ze nawet utrzymales takie tempo.
Zabłądziło się
Ja przeszedlem po lesie z kumplami w wakacje jakies 19 km a dalej juz niepamietam…zreszta nietylko ja …hehehe .
Zastanawiam się skąd taka dokładność.
Mniej bym się zdziwił gdybyś napisał 20, ale skąd się wzięło 19?
Mieliście jakiś licznik kilometrów?
Sadzac po czasie ktory nam to zajelo to ok.19 ,ale jak juz wspomnialem powyzej jakos niewszystko zapamietalem z tej wycieczki… 8)
Możesz nie wierzyć - nikt ci nie każe
…a co do tempa, już początkowo było spore, …potem już tylko bieg.
Świadków mam na to wielu (było nas trzech Wspaniałych , dodatkowo grupa 30-to osobowa + 2 nauczycieli, i nieco miejscowych - heh… w tym także słowacki GOPR - czy jak to tam zwą
)
Odłączyło się od “ślamazarnej” grupy i popędziło przodem w wyznaczonym przez przewodniczkę kierunku
…i tyle nas widzieli
heh… kierunek i szlak utrzymaliśmy, natomiast grupa nie :-x
BTW
Wszystko potem zostało wielokrotnie, dokładnie sprawdzone …i sprawdzone na mapie
teraz juz wierze…
No chciało. Wejherowo leży koło Gdyni wiec do Częstochowy kawałek. :lol:
A ile to będzie tak na oko km?? 400?? 500??