>>>Ile płyt nagra przeciętna nagrywarka?<<&l

>>>>>Ile płyt nagra przeciętna nagrywarka??<<<<<

Zawsze sie zastanawiam…ile nagrywarka może nagrać płyt! :smiley: :smiley:

Mi tam ojciec gadał, że ok 1500 ale czy to jest prawda to nie wiem.

Na pewno nie !!

Moja LG 16x10x40 nagrała już około 800 CD i jak narazie działa dobrze :smiley:

Jak mi padnie CD-RW to Wam powiem ile zdołałem nagrać :stuck_out_tongue: :wink:

Ja także mam tą nagrywarkę ale nie polecam jej w szczegulności. Wogóle nie polecam CD-ROM’ów, nagrywarek i napędów COMBO firmy LG. To pic, nic więcej :!: :!:

Jak mam napęd CD jako DVD : LG , a nagrywarke także LG 52 x 32 x 52…nigdy przenigdy nie mialem żadnego problemu z dvd … z nagrywarką także :lol: … moim zdaniem SSij.PiTeR troszke się myliłeś LG jest spokooo!!

Moja nagrywarka nawet jednej płyty nie nagrała :smiley:

Musiałem ją oddać do serwisu gdzie wymienili ją … Ta po wymianie chodzi jak żyleta :smiley:

ale nie gadamy o wadach “fabrycznych” :-o

ja nagrywarki nie dostałem nawet z pudełkiem tylko w siateczkę i płyke do ręki z nero 5 :smiley:

To zapewne kupiona w renomowanym sklepie :stuck_out_tongue:

Ja mam LiteOn 48x 12x 48x i musze przyznac ze nie jestem zadowolony. jedyny jej plus, to to ze dostajesz tandetne nero bourning rom a nie tylko express. Wolę LG :twisted:

A kupiłeś Boxa. Pewno nie. :smiley:

a co to jest ten BOX :?:

Wersja pudełkowa. Z wszystkimi elementami

Nagrywarka chyba może nagrywać przez cały czas, nieograniczoną ilość płyt :lol:. Nie no, ale 10000 płyt da rade.

Tak naprawde to jeszcze nie słyszałem zeby nagrywarka sie zużyła…

Laser nie jest nieśmiertelny :?

Odpowiedz na pytanie kolegi jest niestety niemożliwa. Jedna nagra 5000 inna tylko 50 i klops. :smiley:

Trudno ocenić… Jednak tak szybko nie padnie IMO…

Szkoda że nikt mi tego nie powiedział wcześniej jak kupywałem LG, może bymi do dzisiaj działał cd-rom (heheheh) no szkoda… A co do tematu ja swoją liteon-ką nagrałem ok 700 i dalej działa bez problemu.

Pozdrawiam :przytul:

O co chodzi z tym IMO?? :lol: