>>>>>Ile płyt nagra przeciętna nagrywarka??<<<<<
Zawsze sie zastanawiam…ile nagrywarka może nagrać płyt!
>>>>>Ile płyt nagra przeciętna nagrywarka??<<<<<
Zawsze sie zastanawiam…ile nagrywarka może nagrać płyt!
Mi tam ojciec gadał, że ok 1500 ale czy to jest prawda to nie wiem.
Na pewno nie
Moja LG 16x10x40 nagrała już około 800 CD i jak narazie działa dobrze
Jak mi padnie CD-RW to Wam powiem ile zdołałem nagrać
Ja także mam tą nagrywarkę ale nie polecam jej w szczegulności. Wogóle nie polecam CD-ROM’ów, nagrywarek i napędów COMBO firmy LG. To pic, nic więcej :!: :!:
Jak mam napęd CD jako DVD : LG , a nagrywarke także LG 52 x 32 x 52…nigdy przenigdy nie mialem żadnego problemu z dvd … z nagrywarką także :lol: … moim zdaniem SSij.PiTeR troszke się myliłeś LG jest spokooo!!
Moja nagrywarka nawet jednej płyty nie nagrała
Musiałem ją oddać do serwisu gdzie wymienili ją … Ta po wymianie chodzi jak żyleta
ale nie gadamy o wadach “fabrycznych” :-o
ja nagrywarki nie dostałem nawet z pudełkiem tylko w siateczkę i płyke do ręki z nero 5
To zapewne kupiona w renomowanym sklepie
Ja mam LiteOn 48x 12x 48x i musze przyznac ze nie jestem zadowolony. jedyny jej plus, to to ze dostajesz tandetne nero bourning rom a nie tylko express. Wolę LG :twisted:
A kupiłeś Boxa. Pewno nie.
a co to jest ten BOX :?:
Wersja pudełkowa. Z wszystkimi elementami
Nagrywarka chyba może nagrywać przez cały czas, nieograniczoną ilość płyt :lol:. Nie no, ale 10000 płyt da rade.
Tak naprawde to jeszcze nie słyszałem zeby nagrywarka sie zużyła…
Laser nie jest nieśmiertelny :?
Odpowiedz na pytanie kolegi jest niestety niemożliwa. Jedna nagra 5000 inna tylko 50 i klops.
Trudno ocenić… Jednak tak szybko nie padnie IMO…
Szkoda że nikt mi tego nie powiedział wcześniej jak kupywałem LG, może bymi do dzisiaj działał cd-rom (heheheh) no szkoda… A co do tematu ja swoją liteon-ką nagrałem ok 700 i dalej działa bez problemu.
Pozdrawiam :przytul:
O co chodzi z tym IMO?? :lol: