Ile taki zegarek może być warty

Byłem na pokazie dzisiaj gdzie była prezentacja garnków i patelni gdzie jeden garnek kosztował coś około 5000 zł naciągają ludzi po prostu i dostałem taki upominek taki zegarek mam go na zdjęciu i mam pytanie ile taki zegarek może być wart ?

post-105009-0-94925200-1412364252_thumb.

post-105009-0-22088600-1412364269_thumb.

Trudno stwierdzić na podstawie słabej jakości zdjęć, ale podejrzewam niewielką wartość. 

10  zł  ??

Jak zobaczyłem miniaturki to pomyślałem że jest tam Moto 360 :P. Wątpię że jest ze złota. Myślę że cena nie pójdzie wyżej niż…20zł? :>

myślę że jest warty ok 1000-1200 zł

Jaja sobie robisz ?

Zupełnie jak Ty pytając się o wartość jakiegoś gratisa z pokazu garnków.

ja garki były po 5 tys hmm to zegarek pewnie z 10 tys o ile jest sprawny;p

mysle że z 20 zł jak bateria naładowana:)

Raczej bateria w tym zegarku jest więcej warta niż on sam

Podaj markę zegarka … jeśli rozdawali za darmo jako gratis to nie sądzę że więcej niż 10zł

Od kiedy to chińska masówka ma jakąś markę   :wink:

Moja mamaszka najwyraźniej też była na takim pokazie, ma identyczny :smiley:

Na OLX takie zegarki (Distingué, jakby ktoś chciał wiedzieć) oferowane są po 17zł (ktoś też wystawił za 30zł ;)), a warte są tyle ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić, ot “prawo rynku/biznesu” (myślę że uczciwą ceną dla obu stron byłoby te 12zł).

99% chińskich zegarków jest marki “Quartz” :slight_smile:

Wystaw na icytacji od złotówki i ciesz się jak ktoś kupi :wink:

Sam chętnie zalicytuje bo pasek by mi pasował do innego :wink:

No i już masz kupca :wink: a co do samych pokazów to radziłbym się trzymać z daleka, i nie nakręcać oszustom koniunktury. Te garnki to jak mniemam ze złota robią? :wink:

u nas też taki pokazy były tyle że pościeli. Wciskali że to z wielbłąda itp. Przyjechali zmarnowali czas i nikt od nich nic nie kupił. Tak właśnie wabią ludzi darmowymi gadżetami.

Na tym pokazie gdzie jak byłem to jeden garnek to był chyba szybkowar chcieli sprzedać za ponad 5000 zł i rzeczywiście co najmniej 4 ludzi kupiło chyba całe komplet tych garnków i tych patelni, ale ja podejrzewam, że ci ludzi byli podstawieni, moja matka mnie wyciągneła na ten pokaz bo myślała, że dostanie upominek za 300 zł za darmo bo do niej dzwonili, że tak będzie, ale musi przyjść para czyli dwoje ludzi i ją oszukali ci ludzie nie mają za grosz moralności.

W czym  cię oszukali??

O święta naiwności, ty czy twoja rodzicielka naprawdę myśleliście że za frajer dostaniecie prezent za 300 zł  za samo przyjście  na pokaz ??

Zegarek jest tyle wart ile ktoś za niego chce zapłacić.